Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Националният тим на Германия беше евакуиран от хотел в Париж заради получена бомбена заплаха. Това стана часове преди приятелската среща с Франция на "Парк дьо Пренс". Двубоят е от 22:00 часа българско време.

Бундестимът пристигна под Айфеловата кула в сряда.

„Имаше бомбена заплаха и всички от хотела бяха евакуирани, а районът бе отцепен“, заяви мениджърът на актуалните световни шампиони Оливер Биерхоф, цитиран от световните агенции.

 Германците се завърнаха в хотела по-късно, но много за кратко. Те и французите предпочетоха тимът на гостите до дочака началото на двубоя на друго място.

Ключови думи

Коментари

Ма цяла Германия ли евакуираха? А къде, в Полша или във Франция?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.