Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров съобщи, че е призован да се яви в Националното следствие по случая с нахлуването му в НАТФИЗ във вторник в 10.00 часа, а Десислав Чуколов е приозован за 11.00 часа, предаде „Фокус“.

По този случай главният прокурор поиска и получи от Народното събрание разрешение за повдигане на обвинение и за задържане под стража на Сидеров и Чуколов.

Днес Сидеров се яви в Софийския градски съд на заседание по друг случай – този на летище „Варна“ през януари 2014 г. Лидерът на „Атака“ е обвинен в хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда.

Пред журналисти той обвърза проблемите си с правосъдието с позицията на „Атака“ по съдебната реформа.

Искайки нашето задържане постоянно, главният прокурор отстранява вносителите на поправки, които действат срещу него. Това е чисто политическо действие от страна на главния прокурор“.

По думите му Сотир Цацаров остава безконтролен, тъй като така се спирали предложените от „Атака“ промени, сред които е ограничаване на мандата на главния прокурор от 7 на 5 години.

Сидеров продължи да настоява, че е имал основателна причина да нахлуе в НАТФИЗ.

Ако някой се е почувствал засегнат няма никакъв проблем да се извиня, но това не означава, че си променям мнението, че там се продава дрога, че има актьори които лъжат”.

В момента Сидеров и Чуколов са със свалени имунитети по повод случаите при клекшопа на столичната улица "Раковски" и среднощните нахлувания в НАТФИЗ. 

Ключови думи

Коментари

лаик

Няма законово основание за задържане-нито от прокурор за 72 часа, нито от съд. Арестът ще е незаконен. Нито се укрива, нито ще се укрива, нито ще бяга. Ерго-няма основание за арест, а такъв арест ще е показване на мускули от прокуратурата-защото 72 часовото задържане не подлежи на съдебен контрол(което всъщност е предпоставка за произвол), а после никой съд няма да наложи МН задържане под стража(ще видите другата седмица). Не съм от избирателите на атака, но това не значи, че трябва да мълчим пред беззаконието. МН подписка,без каквото и да е задържане е предостатъчно. Не смятам,и че сидеров е извършил хулиганство по 325, най-много по указа е административното му нарушение.

Само дето довечера може пак да изкрейзи и да щипе жени и рита по кокалчета мъже...

роско

А за следното какво ще кажеш? Майната му на хулиганството, тоя си превиши правата отвсякъде. Чл. 282 Длъжностно лице, което наруши или не изпълни служебните си задължения, или превиши властта или правата си с цел да набави за себе си или за другиго облага или да причини другиму вреда и от това могат да настъпят немаловажни вредни последици, се наказва с лишаване от свобода до пет години, като съдът може да постанови и лишаване от правото по чл. 37, ал. 1, точка 6, или с пробация.

Добре, защо това трябва да ме интересува!?

не го чети, не коментирай. Явно обаче те интересува?

hah

днес свършва биг брадър и започва биг сайдър.... голяма провинциалщина и цървулщина лъха от родния "вип"

дебелян пеевский

"Сотир Цацаров остава безконтролен, тъй като така се спирали предложените от „Атака“ промени" - Сортир ще е безконтролен, докато промените не минат, а те няма да минат, щото на Атака законопроектите са им пет абзаца истерия, два реда някакъв популизъм, чопнат от някъде и после пак пет абзаца истерия. С истерията се пиарят пред глупаците, които са им избиратели, с популизма - пред глупаците, които още не са гласували за тях. Система.

denim58

Я, Волен Сидеров станал Реформатор...

Анонимен

Спокойно бе, нищо няма да им направяг.Колкото осъдиха Христо Бисеров от дпс толкова ще е и за тях.Най-много да получат условна присъда за някой месец и това ще е.Някои каквото са се разревали като че ли майка му баща му ще съдят.

МИМОЗЕН ФИКУС

ВЕЧЕ ИМАМ НОВА РОКЛЯ,ШИХ СИ Я САМА

ГРАЖДАНИН

ВКЛЮЧИ СЕ В НАЦИОНАЛНОТО ДВИЖЕНИЕ,,БУШОНИРАЙ ТЪПАКИСТ,СПАСИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!''СПЕЧЕЛИ ВСЕНАРОДНАТА ЛЮБОВ И УВАЖЕНИЕ

ЧУКОЛИННА БЕЛЛА

Всички които пишето срещу нашия вожд, веднага да се извинят! Извинете се беее!

o2

Сидеров, бягай. Москва те очаква

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.