Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Депутатите Волен Сидеров и Десислав Чуколов са подали молби за сваляне на имунитетите си заради нахлуванията в НАТФИЗ в последния момент. Те са направили това тази сутрин, преди началото на заседанието, на което парламентът по всяка вероятност щеше да отнеме имунитета им.

Главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитетът на лидерът на "Атака" и дясната му ръка за три инцидента - скандалът пред клек-шопа на "Раковски", и двете нахлувания в НАТФИЗ, второто в нощта на изборите.

Цацаров поиска и задържането им. То тепърва ще се гласува.

Вчера двамата депутати получиха обвиненията си за първия инцидент. Двамата получиха обвинения за хулиганство, извършено с особена дързост и цинизъм (до 5 години) и за нанесена лека телесна повреда на полицай (1-5 години).

Ключови думи

Коментари

DogWoman

Според мен вече е тъпо да ги арестуват. Само ще се налее масло в огъня на малоумните им последователи, без да има особен реален смисъл.

b.krustev

Според мен има смисъл да го арестуват, дори и демонстративно. Избирателите му така или иначе вече са явно под нужното за присъствие в парламента.

DogWoman

Доколкото разбирам, гласували са "за". Тоест на сцената се очаква Цацаров.

mardafi

Защо трябва да правим мъченик от тоя тапанар?

DogWoman

По Алфа дали ще завъртят мобилния на Цацаров? Питам за един прЕятел :)

Мишето като юрист буести като във всичко останало. Мауе, мауе.

фрунзе

Чудя се ако ги разстрелят дори, кой от проблемите пред България ще се реши???

Все е някакво начало.

ББЦ

А защо Цацарата още не е поискал арест за Капута Бареков?!

Фламе

Цацаров е човек на Пеевски - Доган, а Сидеров беше "златния пръст" на дпс.Какъв развой може да се очаква?Според мен електората им да са спокойни!!

5koff

Съгласен съм с кучката и Миков. Евентуалният арест би приличал на случая с "абсолютния престъпник". Съвсем излишна полицейщина. Задържането под стража е мярка за неотклонение, която се прилага в случай, че лицето има опасност да се укрие или да извърши ново престъпление. По същество, мярката се прилага до тогава, до когато има основания за нея. В случая не са налице основания за задържане на г-н болен лидеров и гавазите му. Да неприятни са, но си има закон и правен ред, и ако действаме урбулешката, рискуваме да се превърнем в същите атакистки катили.

ПС: Не съм симпатизант на червените/левите/комунягите/рептилите или други влечуги.

дебелян пеевский

Много здраве на бай Ставри, ребята.

АБВ потребител

Кой беше тоя бай Ставри бе?Ония дето се облажи заедно с дпс от кворумите на Сидеров ли?!

не, тоя беше бат бойко.

АБВ потребител

Еее долния, беше оня пидал черяения травестит вашия най ти Ставрю

хич да не се оправдава тоя циклофреник

Директно присъди и на двете Доганови мекеренца Болен и Куку-лов. Грозни незадоволени вандали.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.