Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Депутатът от ГЕРБ Методи Андреев е категоричен, че реформа във вътрешното министерство трябва да има.

"Всички български граждани очакват да има реформа. Истината е, че тази полиция, която ни пази, е сред най-неефективните в Европа. Има най-висок ръст на престъпност и най-нисък процент на разкриваемост на престъпленията", коментира пред Нова телевизия Андреев.

Той поиска полицаите да минават два пъти в годината през тест за интегритет, за психо-физическа пригодност.

„Нека на тези, които издържат, да им дадат и 30 заплати. Тези хора действително са откъснати от своите семейства. Те нямат нормален живот, но нека и те да имат съответните отговорности и ние да ги чувстваме", призова депутатът Методи Андреев.

"Реформите болят", каза народният представител от управляващата партия. Андреев смята, че трябва да се направи разяснителна кампания.

Ключови думи

Коментари

socialen

Андреев и останалите неолиберали, либертарианци, пазарни фундаменталисти, монетаристи и обективисти сами трябва да се подложат на психотест, за да се установи, защо след 15.09.2008 година все още вярват в провалени, грешни, асоциални и антихуманни идеолигии.

socialen

Болшинството от Народа, обаче, не иска неолиберални, либертариански, пазарнофундаментални, монетаристки и обективистки "реформи".

socialen

Неолибералите, либертарианците, пазарните фундаменталисти, обективистите и монетаристите се чудят какви мошенгийства, изневателства и номера да измислят, само и само да орежат заплатите, правата и придобивките на хората.

Чудесна идея. Ако някой наистина е служил честно, доказано от тестовете, нека получи голяма сума за адаптация извън системата. Но тези които отпаднат, да си събират багажа и никакви пари на куп, ако ще и на 19-тата му година стаж да е.

Този socialnia, къде се изгуби, някой знае ли?

socialen

Не може да става дума за "Народ", защото тази неолиберална, либертарианска, пазарнофундаментална банда от 13 "партии" на Олигархията има едва 25% или има-няма 1/4 от гласовете на българските избиратели! Оставка доброволно, за да не се получи пак шут, както през февруари 2013 година!

Смешник си Андреев!

Поне да се беше избръснал, депутатино! Аман от нахални типове и защо претенциите им са винаги към другите?!

socialen

За десните, остеритетни психопати няма проблеми! Като се "нареформират", дерегулират и либерализират ще се завърнат в частния сектор, за да обират "плодовете" на "реформите" си и да експлоатират хората. Оставка!

socialen

Десните психопати се гаврят със служителите в МВР и искат да им наложат психотерор! Това е недопустимо в една имаща претенции да е европейска, съвременна Държава! Заплатите, социалните придобивки и права на работещите в МВР ли са най-важният проблем в тази страна!? Така се получава, когато считани за оставени в миналото неолиберални, десни, остеритетни психопати се намърдат отново във властта!

кем

Този обиколи почти всички партии които са били на власт, на това му се вика помияр, а още по досадно е, че е на всяко гърне мерудия, тоя освен гьостерица друго не го оправя.

БАЦЕ

ДАЙТЕ ПРЕМЕР ОТ ВАС БЕ УСРО ПРОДАЖНА ,ДЕБИЛ ГНУСЕН

дебелян пеевский

Плащай им ги ти, герберастка калинко, ама ако може без заеми, на които аз съм поръчител.

Съгласен

Съгласен съм и пет пъти в годината да се явявам на психо- тест,но заедно с теб!

Такива са те гербаджиѝските дървени философи--разполагат с нашите пари и са готови да си осигуряват тяхната сигурност с тях--30 ЗАПЛАТИ щял да дава.Бинокли ви трябват на вас некадърници,да видите какво става в „дълбоката„провинция.Като стъпат на жълтите павета и се мислят за богове.Живота е пълен с обрати.Не пробваѝте повече народното търпение.........................

mardafi

Първо обаче тест за наркотици и опиати - пробите в Германия - колко ли ще се смеем на милиционерите наркомани

POLICE

Тест за Методи Андреев ако издържи подаряваме 20 заплати на бюджета.

Трън

Психотест, но издържалите елементарния тест по правопис. Ще бъде далеч по-евтино.

чочо

Много си прав -ако не издържат и 10 заплати са им много !

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.