Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Правителството оттегля промените за отпадане на социалните придобивки, които предлагаше, съобщи министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова, след като проведе среща със синдикатите тази сутрин.

От понеделник разговорите със синдикатите започват от "кота нула", съобщи Бъчварова.

Протестът днес е напълно законен, те имат разрешение. Днешният разговор е едно сближаване на позициите ни, поясни министърът.

Очаквайте подробности.

 

Ключови думи

Коментари

Какво трябва да направи Бойко? Да запази всички придобивки на полицаите, след което да започне реформа в полицията като се съкратят 10 000 души, най-некомпетентните и корумпирани в системата, чрез конкурси- ясни и видими публично.Незабавно да се уволнят хората, които предизвикват безредици в правителството-Менда Стоянова, Горанов и Цветанов.Реформи не се правят с необмислени или твърде добре обмислени провокации.Борисов тепърва ще се сблъсква с подводните камъни в своето правителство и партия.

Да се гръмне .

буден

Типично по реформаторски !!!

Малко се обърка, нали?Но нямям нищо против това министерство да се управлява от реформатори.

socialen

Браво на работещите в МВР и техните Синдикати! Браво! Сега да искат справедливо увеличение на заплатите и придобивките! Има надежда да се спре с неолибералните, либертариански, пазарнофундаментални, монетаристки и обективистки провалени "реформи" и идеологии, които за 26 години превърнаха България в неолиберална, пазарнофундаментална, олигархична Бананова Република.

@socialen е БОКЛУК-ПРОСТАК! МРЪСЕН ТРОЛ!

Абе, тъпако, а от къде ще дойдат тези пари? Полицията не произвежда, за да може да иска непрекъснато, някой трябва да й дава, а за високата престъпност, която вилнее в България те не заслужават дори това, което им дават в момента!

mardafi

Таралежът в гащите на министърката става бодлив - ако клекне на милиционерите ще си навлече омразата на обществото. А обществото е против на тапанари да се дават привилегии.

Шанс

Бойко има само един печеливш ход - да стане Вице и министър на вътрешните работи, а Бъчварова да го смени като Министър Председател!

Захо, момчето от АВ-то

Уха, Вие какво очаквахте? Сега ако са медиците пичове да започват и те.

Боре не разбра , че реформа не се прави със закон. Тупана си е тупан. Той си мисли -: Казвам АЗ и ще стане ! Тупан

Факт- единствените кадърни хора в страната са реформаторите, но нямат властта да управляват сами, жалко.

Верно е така. Като се почне от карикатурата в отбраната и се мине през дебила в икономиката, та чак до оцъкления с бялата престилка.

on

Имат няколко министерства, кое от тях е цъфнало и вързало? Имат няколко успехи, но те са по-скоро епизодични на фона на останалото.

Развеселен

вижда се, че България е полицейска, а не парламентарна република

al

ГРЕШКА,МИЛИЦИОНЕРСКА,А НЕ ПАРЛАМЕНТАРНА.

Мафия

Боце нали отпусна още 3,5 милиона (и за зимни гуми, включително, сякаш нямаше да го направи и без това, защото иначе как полицията на летни, щеше да му събира глоби от граждани, дето не са си сменили летните със зимни) и като отпусна парите се тупна строго и гневно по сланините на гърдите (шубелията някога дълги е отрепетирвал образът на Кръстника и мисли, че тази му врътка още минава) и се зарече пред цял народ, че след тези 3.5 милиона "ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯТ ШАНС (на полицаите, де!) ДА ГОВОРЯТ С МЕН НА РАЗБРАН ЕЗИК".. Леле, леле, страшен ;)........... У нас са нужни млади неподкупни хора като в Румъния, които като излязат на улицата да не спират, докато както казаха там: "Румъния не излезе от блатото на мафията". Те, разбира се, не са и сънували нашето блато.. У нас мафия и на самият връх на държавната власт, но няма кой да излезе и поведе хората, или поне да изрече на всеослушание такива думи за България..

По-мафия от БОКЛУЦИТЕ - ТРОЛОВЕ тук - н я м а!

До "Мафия"

Москов изрече "Плевен падна!", приехме го като началото на нещо, като лъч надежда и дори като началото на края, но още на другия ден Боко го нахока, пребара го с Кънев, после им рече и на двамата, че много ги обича и са големи победители и отново ги свря на сигурно под шлифера си. До Меглена и Лукарски. Така, с тях и със 16-те милиарда, които му гласуваха, му било по-стабилно на душата. Последните двама поне са достойни за това място, но от Москов и Кънев не сме очаквали така да се подложат на мафията и Борисов. И това те го наричат "стабилност" на България. Срам! Да си служиш с името на България, докато "работиш" за стабилноста на мутрите и олигархията!

тука е така

Вие сте мърши за това и ние ставаме такива,това е към управлението на Бойко Борисов и към него лично!

РОБЪТ Е РОБЪТ ,ЗАЩОТО МЪЛЧИ, КОГАТО ГОСПОДАРЯТ МУ СЕ СКАРА

Роби-ще рОботите до 68г с по 45г стаж, ще плащате осигуровки, ще сте с ниски пенсии, с по 6 заплати при пенсиониране, за да могат ПРИВИЛИГИРОВАНИТЕ да се пенсионират като младежи, с по 20 заплати, с високи пенсии-и то без да са внесли 1 стотинка осигуровка!

Явно не мислят да спазват законите за МВР - чл.148 и член 203 !!! А кодекса е гласуван и от БСП - партията,която подстрекава към тези протести!!!

Мхм

Егати смотаното правителство от меки китки.

дебелян пеевский

Това ви го казах още преди седмица и нещо. Не може Рапоня, чието богатство, политически позиции и свобода от криминално преследване за минали престъпления се крепи на МВР, да се се опълчи на МВР. Сори.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.