Носителят на „Златната топка“ Христо Стоичков подготвя феноменално шоу по случай 50-годишния си юбилей през 2016-а. Събитието е озаглавено „50 години номер 8“ и ще се проведе на 20 май 2016 г. на стадион „Васил Левски“. Идеята на Камата е да сподели празника си както с феновете на футбола в България, така и с някои от най-големите футболни звезди, не само от близкото минало, а и настоящи. Звезда №1 на мача ще е Диего Марадона.

В съобщение до медиите се казва, един срещу друг на националния стадион ще се изправят най-добрите български и чуждестранни играчи. Те ще бъдат разпределени в два звездни отбора - в единия ще са футболисти, предпочитащи да играят предимно с десен крак, а в другия - тези, чието оръжие е левият крак. Сред тях ще е Стоичков.

Имената на звездните гости още се пазят в тайна. Те ще бъдат обявявани един по един всяка седмица. Първият участник в шоуто е Диего Армандо Марадона.

Събитието „50 години номер 8“ на 20 май 2016 г. е с начален час 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 18,88 лв. до 88,88 лв. Стоичков ще навърши 50 години на 8 февруари.