Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън е уверил българския държавен глава Росен Плевнелиев в "твърдата привързаност на САЩ и осигуряването на колективната отбрана на своите съюзници от НАТО". Информацията е на ИТАР-ТАСС. Разговорът е бил по телефона, но не се съобщава точно кога се е провел, освен че е бил в четвъртък.

Същата формулировка по повод кризата в Украйна е била използвана и при обмяната на мнения по телефона между Барак Обама и британския премиер Дейвид Камерън, твърди агенцията. 

Двамата политици са се изказали в подкрепа на единството на Украйна, сочи ИТАР-ТАСС, като се позовава на съобщение от Белия дом.

"Лидерите са обсъдили тревожната ситуация в източните райони на Украйна и обещали пълна подкрепа на развитието на Украйна като независима, единна и демократична държава", се посочва в съобщението. По време на разговора Байдън и Плевнелиев "подчертали, че Русия е длъжна да предприеме спешни конкретни стъпки по деескалация на ситуацията в Източна Украйна", пише ИТАР-ТАСС.

 

Ключови думи

Коментари

Anon

САЩ държи Европа чрез НАТО, защото реално САЩ е НАТО - САЩ казват какво ще прави НАТО и какво мисли НАТО!!! Реално НАТО води само операции облагодетелстващи външната колониална политика на САЩ! При това САЩ използва и европейски въоръжени сили за постигане на своите си цели - европейски военнослужещи умират за САЩ!!! В същото време гаранта за мир в Европа, се оказва точно тая милитаристична организация! Къде живеем - в Европа или в ЕвроСАЩ? Реално ние живеем в Европа, за да служим на САЩ!!! Континентът Европа и континента Северна Америка са два РАЗЛИЧНИ континента!!! Европейския съюз се опитваше навремето да направи нещо за държавите в Европа ... но това беше преди ръководителите на ЕС да станат подлоги на САЩ и да работят за интересите на САЩ, а не на Европа!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.