Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Протестът на привържениците на Волен Сидеров около парламента вече започна. Привържениците на "Атака" обаче са доста малък брой.

Протестиращите носят плакати "Аз съм Сидеров, арестувайте ме".

"Идваме от Плевен, защото сме българи, аман от тия пришълци, дето искат да дойдат за завладеят България и от тия цигани".

Това коментира един от защитниците на Сидеров. Той призна, че не е гледал скандала, предизвикан от Сидеров в центъра на София в изборната нощ. На въпрос защо е тук, той отговори:

"Аз съм българин и съм длъжен да дойда".

Репортерите на Би Ти Ви и Нова ТВ бяха обект на сериозна омраза от атакистите.

"Аз съм безработна, не се продавам като вас за много пари", заяви жителка на кв. "Надежда" пред камерите.

Самият Сидеров пристигна с охрана от две яки момчета, които го съпроводиха до служебния вход на парламента. Той влезе без да коментира нищо.

"Щом народното събрание смята за най-правилното нещо да свали имунитетите на хора, които открито говорят срещу разпространението на наркотиците... Направиха ли комисия за АБВ лидера и имотите на сина му, за имотите на Цветанов, за депесарите, когато пребиха човек в НДК. Двоен стандарт, тази игра не е честна. Ще я играем както ние преценим".

Това заяви депутатът Десислав Чуколов, за когото също има искане за сваляне на имунитета.

Ключови думи

Коментари

denim58

Оказва се,че Сидеров, освен хулиган-рецидивист е и страхливец! Ако е мъжкар, за какъвто се мисли, нека да си поеме отговорността...Но той е "мъжкар",само когато е заобиколен от 20-на бабаити!

жълтата къща

Не им сесърдете. Те са само една от "пазарните" ниши ;-)

Не ви се сърдим, нали смисълът на сайта е пазара!

DogWoman

Половин Карлуково се изнесло на жълтите павета.

А ти защо не си там?

Иван

"Аз съм безработна, не се продавам като вас за много пари" няма какво да коментираме повече и 20 лв. са си пари в този случай. Дори било и в рубли, толкова е останало в касата, малко, Кремъл спря субсидията.

on

"Ben Yoldaş Sideroglu beni tutuklamak duyuyorum"

Това не е турски сайт - сбъркал си адреса!

alcom4

Всичко има и МНОГО ХУБАВА страна ..! "АТАКА" се дискредитира и "атакистите" ,стават все по-малко..!!!

Останалита битак-исти не знаят, за какво са на протест, не могат да четат, какво пише на плакатите, които носят - ПРОСТАЦИ, ДЕБИЛНИ ТЪПАНАРИ - ИЗМЕТТА на обществото ни. ДА НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ ТЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА НА СТРАНАТА НИ!

Добре дошли в "държавата". Място с неограничени социални изкривявания, наричано от собствените си граждани "кенеф" и "клоака". Място където черното става бяло и бялото оранжево. Място където институциите са с рекордно ниско гражданско одобрение(т.е нелегитимни) и извършват престъпления на закони, които уж те самите трябва да пазят. Мафията(още позната като държавата) започва да се задушава в собствените си нечитотии. Сидеров, като частен случай, който просто боде очите показва колко несъстоятелна и смешна е тази "държава". "Държавата" трябва да бъде изолирана както във вътрешен така и в международен план. Хората вече отблъскват институциите от живота си, за да се предпазят от техните престъпления.

Горкото момиче, продава се за жълти стотинки

Иза

Въпросните защитници имат мозък колкото на мекотело !

Уважавай мнението на съгражданите си. На мен също не мие приятно(направо ми е отвратително) поведението на Сидеров, но гражданите имат право да избират. Затова нека уважим тяхното мнение - те не са тръгнали да бият никого.

А ти имаш ли толкова?

тука е така

Публично трябва да го арестуват този,за да е ясно най-накрая че има държава дори за примати и продажници като Волен!

ТАКА Е

ОБАЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА ЗА КРУПНИ КРАДЦИ,ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ

Да

Аз съм Сидеров = Аз имам ум, колкото едно пиле. (Да ме прощава пилето. То има някакъв ум, все пак.)

Малко е срамно Сидеров да се прави на Левски а да развява знамената на чужда държава подсигурила Левски да бъде обесен и Българското революционно движение задушено.

Ама дума не смеете соросоидни коментатори да кажете против етническата партия, и обръчите от фирми, че митингите им са на небългарски език.

ДПС е етническа и мафиотска партия и трябва да се забрани, доволни? Както и Атака. Руски проекти които вредят на България. А като сме почнали партии да изреждаме, тя край няма ...

н/а

а защо тогава на АТАКА не им пречеше да управлява с тях бе, умник?

SRQBoyboy

Мислех, че поне днес ще минем без някой от насраните московски тролове. Лъгал съм се, пак ги активираха с депеша от рсукото посолство...

Смрадливи валенки

А вие руски матрьошки, какво правите под руски знамена водени от руски чернокапци?

heh

Измет...

кибабчи

А га яде кюфтета на Варадеро ни рива а?

руски агент

И това може да пасне на Наказателния Кодекс!

златен пръст

А когато подкрепяше ДПСтосъс златния си пръст къде бяхте бе смешници?

БСП е престъпна партия,ДПС е проклятието на България

СОРИ ......а сидеров е пишман руски агент, за дребни рубли

mldn

a ATAKA e уродливото им отроче, ако не си го схванал трябва да си мноооого прост!

млдн

и да не забравяме, че Болен не се срамуваше и нямаше нищо против да управлява в коалиция с тях - това как бихте коментирали? :)

Български офицер

НАКАЗАТЕЛНИЯТ ВЗВОД отдавна чака Руската Рубладжийска подлога ...............!!!

ЦИК публикува данните за София, ако някой все още се интересува от изборите.

ДРИСЛЬО

Развеселен

и какво направи Волен срещу циганите за толкова години в парламента и две правителства като крепеше? Нищо! Само му дай да плямпа срещу гей парада. По селата ужасите продължават. Какво го подкрепяте тоя смешник...

жълтата къща

Сидеров е жалък палячо! Днес се сравняваш със Салвадор Алиенде, Че Гевара, правеше сравнения със стадиона в Сантиаго през 1973 и Арена Армеец 2015... Пълен смешник!!! Проблемът е, че тези, които днес го "подкрепяха" по улиците са маргинализирани и се радват на такива събития и такъв "лидер"... Те няма как да знаят за какво става въпрос, но ако ги попитате кой е виновен за тяхната съдба, ще ви кажат че САЩ, НАТО и Европейския съюз... Тях не ги интересува Шенген, европейските фондове, нито дали има или няма визи за САЩ (за Русия също трябва виза ;-)), а дали имат хляб на масата, работа и дали имат чувство за справедливост. Много други българи, които не са симпатизанти на Сидеров, също ги вълнува това. Когато българската политика направи повече за гражданите си, такива като Сидеров ще са в небитието и даже Путин няма да може да им помогне!

ГРАЖДАНИН

ВКЛЮЧИ СЕ В НАЦИОНАЛНОТО ДВИЖЕНИЕ,,БУШОНИРАЙ ТЪПАКИСТ,СПЕЧЕЛИ ВСЕНАРОДНАТА ЛЮБОВ И УВАЖЕНИЕ"

Зумо

Смешен палячо, събрал клошарите от Халите за по 10 лева и заедно реват за СССР и комунизъм. Умрели от САЩ за руската плюнка Сидеров.

Айляк

Леле какво грандиозно стълпотворение от хора, направо да онемееш! Дядовци и баби от някое село, псевдо юнаци на екскурзия до жълтите павета ... защитници на лудостта на едно жалко човече. Има - няма 300 човека! Пълен смях! Лошото е, че и рубли няма, някой взе и масата, под която се криеше! Воленеидисибе! Ха-ха

Johnny Long USA

Забрана на тази неокомунистическа фашизоидна партийка....! Вън !

SRQBoyboy

Доста полиция е пратена да пази бития дрисльо от "народната любов". И откъде докара цялата тази шарена тълпа, колко ли им е платил да словославят?

mardafi

Колко още трябва да търпим тази гнусна съветска проститутка?

киро

Дано се е подмило, говедото. Както казаха полицаите, които го изнасяха, смърдял на "алкохол и кенеф". Край на цитата.

Викаш, миришел е като Николае и Елена едновременно.

ultra

Чакаме официално изявление/обяснение от Светия Синод за присъствието на свещениците сред сборището на атакисти!!!!!!! Чакаме НС да си свърши работата!!!!! Чакаме ДАНС да се заеме с публично афишираните намерения на Сидеров и партията му за разрушаване демократичните устои на правовата държава!!!!!!!!! P.S. "Отчето" от първата снимка, което подава Кръста на Болен, носи на главата си т.н. скуфя - шапка, която се използва само и единствено от руските свещеници!

Що ли не виждан коментар от "Дебелян Пеевски", той и Кръстев?

Rezist

Прости хора, услужливо докарани от селата, с руски знамена, защото Сидеров им обещал по 500лева пенсии - всъщност, току що един от байрактарите го каза !

Ощавен маркиз

Във връзка с коментара на ultra.Хубаво е да се съберат в едно гражданско и национално-отговорно медийно русло ВСИЧКИ НАЛИЧНИ СВЕДЕНИЯ и ПЛАДНЕШКИ НАБЕЗИ НА РАШправославното-КГБ-КАЗАЧЕСТВО към български манастирски,епархийски и свети ТЕРИТОРИИ. Докато ни занимават с политическата фъсня и лумпен-хайдушките фишеци на дрогираното ямболско фотографче у парларемента, по "Раковска" и жълтите павета, КУКЛОВОДИТЕ копаят мощни евраз-погранични ровове из спящата глуха провинция на ЕС-членката Българийка! По мои ощавени пресмятания, от три-четири годин насам, на всека сотня петопутоколонници "нашенци" е назначена по една кгб-казаческа нагайка. А в некои по-неурбанизирани /курортно-вилни/ райони веке си имат и десятници, главно пенсионирани красноармейци и дзержинци... Альо, ДАНС-ърите, натовската ни контраразведка, некви впичатления да имате от така създанената /ни усул-усул от непартньорски сили/ опасна ситуация. Къде сте?... А, в Масква биле, по "Лубянка" се навъртали пак, в момента. Баа ти и момента, стогодишен стана и край нема.

Трън

Това опасно за обществото гномче заплашва и националната сигурност. До една седмица трябва да е на топло, а фашистката му партия-забранена.

ВЪЗМУТЕН

То и много не знаят за какво гласуват.

Физаряткин

Тези хора на протеста защо не влязоха със Сайдеров в НАТФИЗ да набият лошите студенти? Къде бяха и защо не се присъединиха към хунтата на фюрера си?

Стоян

Кой го интересува какво мислят бедняците? На тия не трябва да им се дава право на глас в решенията за общото благо след като практически са доказали, че не са способни дори за собственото си да се погрижат в минимални размери. А аз ще гласувам за партията, която ми обещае 72 часов гратисен период след встъпването си на власт, след които всички руснаци, русофили, фашисти, комунисти, хомофоби и расисти да бъдат избесени и изклани на жълтите павета. След това може да започнем със политическите мерки-прекратяване на всички бюджетни хранилики, на които един куп кърлежи преживяват.

east

Не разбрах защо на кякои снмки, сред множеството на хатакиститe, се мярка холандския флаг ? Какви русофили са хатакистике, като не са наясно с флага на любимата Russia ?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.