Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Образувано е наказателно производство във връзка с нахлуване на партиен лидер в НАТФИЗ. Това каза по време на брифинг зам.-главният прокурор Борислав Сарафов, предаде Агенция „Фокус”.

В петък вечерта лидерът на "Атака" Волен Сидеров нахлу в школата заедно с десетина души, влезе в зала, където студенти имали лекция и той и придружителите му започнали да ги обиждат и заплашват.

"Делото се разследва в Прокуратурата и е образувано по два текста - за хулиганство и за принуда. Принудата се изразява в отнемане по насилствен начин на телефон от студент от НАТФИЗ, който в последствие е върнат", обясни Сарафов. Телефонът е отнет, тъй като студентът си е позволил да направи снимка на лидера на партията, казва зам.-главният прокурор. Той посочи, че се работи интензивно и до момента са разпитани 9 свидетели по наказателното производство и в края на деня материалите ще бъдат докладвани на главния прокурор, който единствен има възможност и е оправомощен да прецени по-нататъшния ход на делото.

"Решението ще бъде съобразно събраните доказателства на главния прокурор. Към момента все още не сме установили по категоричен начин има ли извършено престъпление и от кого. В момента текат процесуално-следствени действия", посочи още Сарафов.

Във връзка със случая със застреляния мигрант на българската границата, Сарафов заяви, че е назначена комплексна съдебномедицинска и балистична експертиза - "единствената, която може в съвкупност от всички доказателства и обстоятелства да даде съответните изводи, който да дадат ясно по въпроса какво се е случило въпросната нощ"

Ключови думи

Коментари

Ivan

Убий Сидеров, спаси България!

Ха,хааа

За ИВАНУШКА-ГЛУПАКА,мисленето е непосилен процес..

Бреееей..

Сидеров,Сидеров,Сидеров....Що нагли лъжци и кошаревски свидетели..Целият маймунарник,се е впрегнал срещу него.Следя събитията внимателно и все повече виждам колко са прогнили тиквите от бостана на банкянския тиквоч,начело с него....Лъжат..мажат...и им вярват...Сидеров!..До сега не те харесвах,но утре ЩЕ ГЛАСУВАМ за ТЕБ....

Човечецът е искал да покаже на дечицата как се прави театро, а сега ще го съдят! А защо да си останат професионално недоразвити. Сидеров владее театралното изкувство до съвършенство!

Добре че са покрили, че е срещу "неизвестен извършител".

Ами то..

На цацаротурата това и е работата.Трябват само малко лъжесвидетели и....виновния става-невинен,а невинния-виновен.Дали ще е цацаротура,или бокоратура-разлика няма. Важното е да смажем на "змията" главата,щото лошо "кълве".........

и какво от това

като заведе дело?? Импотентни торби с л..., това са БГ прокурорите

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.