Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Uber набира ново финансиране от $1 млрд., което може да оцени компанията между $60 и $70 млрд., пише в. "Ню Йорк таймс". Кръгът от набиране на капитал идва само три месеца, след като Uber привлече $1 млрд. за своя клон в Китай. Това ще бъде и осмата такава процедура за последните пет години. По-рано тази седмица създателят и бос на Uber Травис Каланик обяви, че няма планове компанията да стане публична фирма скоро.

В момента Uber се оценява на около $50 млрд., което е повече от стойността на "Фейсбук" при нейната последна операция по частно привличане на капитал през 2011 г., преди компанията да стане публична.

Ключови думи

Коментари

Вашите неплатени данъци в джоба на тоя.

Kruger

Вече има конкуренти на Uber като Lyft, Sidecar... Света се развива, КЗК и БГ стоят на ниво "бакшиш":)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.