Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров, придружен от десетина души нахлу в сградата на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в столицата, предаде БГНЕС.

Инцидентът е станал около 20,15 часа. Сидеров заедно с депутата Десислав Чуколов и още десетина души, сред които 5-6 много високи и яки момчета нахлули в сградата и изблъскали портиера. Групата се качила на втория етаж, където по това време се провеждали учебни занятия.

„Сидеров и хората му заплашиха студентите. Някои от тях са били обиждани грубо, наричани са с какви ли не имена. Едно момиче е в стрес и се нуждае от лекарска помощ“, обясни пред агенцията ректорът на НАТФИЗ професор Любомир Халачев. На място е пристигнала полиция.  

„Надявам се, че полицията ще предприеме всички мерки. Един от нашите студенти ми сподели, че ако след този случай, при който има толкова много свидетели, нищо не стане, ще напусне тази държава“, каза още професор Халачев. 

Това е поредното от серията изпълнения на вожда на "Атака". Преди около две седмици той влезе в новините с опити за тормоз и "граждански арест" над клекшоп на ул. "Раковски". Тогава той посегна и на полицай по признанието на вътрешната министърка Румяна Бъчварова. След това нахлуваше на заседания на ВСС. Явно обаче "Раковски" е предпочитано място за саморазправа на атакиста.

Ключови думи

Коментари

тука е така

професор Халачев,явно не е разбрал че живеем в Б-я все още!Да се чудиш на такива хора от къде вярват че в Б-я може да има справедливост,но те явно ги вее вятъра на бял кон.!

Пита се

Ако 20 души са нахлули и няма нито един арестуван, то и 20-те ли са с имунитет?

Иван

Всакакви луди има в София, но тия с имунитет са най-опасни. И другите политици са идиоти, но Волен печели първенството.

Трън

Този криминален субект притежава и пистолет, което го прави още по-опасен. Цацаров чака да се случи драма.

Hocir

Нео-комунистите от руската партия Атака нарочно организират тези циркове преди изборите за да напомнят на електората си че още съществуват. Сидеров е психично болен, но той иска да бъде набит от студентите, за да може да излезе като жертва и да мобилизира електорат.

Мунчо

Интересно защо Сидеров не отиде в някоя циганска махала да раздава "правосъдие"?

Милен

Защото той може и да презира циганите, но това, което истински мрази са 95-те % българи, които не мислят като него

дебелян пеевский

Държава от слабаци, нема кой да хвърли един хубав бой на тоя и на брадатото му гадже, та да мирясат.

Деян

Чудя се, какво още трябва да стори Сидеров, та да бъде въдворен там, където му е местото, независимо дали това е панделата или психиатрията. Абе, само този човек ли има права? И всички други трябва да търпят безобразията му, включително и недвусмисленото му подканяне да се включим на руска страна във военните действия в Сирия. Един очевидно не в ред психопат разиграва цяла България! До кога?

Ама ако беше там, щеше да ти се свие аналното отвърстие от ужас и да се скатаеш, нали така, десен?

denim58

#ignorevolen

Лелееее,,

Тук е пълно с РИБИ,които СЕ ЛОВЯТ НА БАСТУН.Колко лесно се манипулират простите хора,а най-вече - ЛАПНИШАРАНИТЕ.Не се учудвам на долните коментари.В България вървят тежки процеси на деградация на нацията с помоща на хора,податливи към нея.Да вярваш на евтините медийни лъжи,поставили Сидеров в изолация,тъй-като е трън в задника на държавната машина и плюейки го при всеки удобен случай,говори за лумпенизация на вярващите им.Писна ми от банални нападки на субекти,"мислещи не с ума си,а с г--за си" и имащи нужда от подбуждане на еволюционните им процеси,спрели развитието си още във формата на АМЕБИ...

Ощавен маркиз

това БОЛНО ЛИЦЕ явно снове денонощно по "Раковска" и около /и във?!/ НАТФИЗ. Очевидно, има апетити за ректорския стол на театрално-филмовата академия. ПРЕДЛАГАМ: Пълна гражданска подДРЪЖКА на лудото "артистично" копче с пищофа. Академията, след уректумряването му, да бъде преименувана - "Бальшая Путьолизная Губернская Клекшопачка". Щом не се намериха пет-шест корави столичанчита да му пренаредят захапката на рубло-платеното фюрерче и анаболната му агитка.

А аз предлагам и ти да тръгнеш да бродиш из ул Раковски, май не се по-различен от него, като ти гледам писанията!

Чапай

Депортирайте Бялата Златка ,Чуколинка и олигофрените около тях в Сирия! Нали искат да помагат на джуджето Путанкин.

Атанас

Всичко добре... ама да описваш главния на най-голямата държава в Света като джудже...

ЯЯЯяяя.

Разбрах що е НАТФИЗ.. Нашенска Академия за Тикви,Фукльовци,Изтърсаци и Зомбита...с огромно самочувствие.Етюдите,които разиграват срещу Сидеров са просто една евтина КЛОУНАДА,но България е един голям циркв кайто най-харесвани са клоуните.....В атака ,срещу-АТАКА!!!!!!!!!!!!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.