Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров отново е правил проверки на клекшопа на ул. "Георги С.Раковски" в центъра на София, пред който преди десетина дни вдигна скандал. Това съобщи бТВ. Както и тогава Сидеров е бил придружаван от депутата Десислав Чуколов. Този път обаче компания им е правил Павел Чернев, който също беше депутат от "Атака", но напусна партията.

Проверката, която Сидеров е поискал миналата вечер да бъде направена на магазинчето от икономическа полиция, е била за спазване на работното време и дали са обявени цените на всички предлагани стоки. Този път до скандали не се е стигало, като Сидеров дори не е имал желание да говори. Той си е тръгнал бързо, а Чуколов е останал, за да проследи какво ще се случи.

Преди десетина дни Сидеров се замеси в скандал с полицаи и граждани пред магазинчето. Тогава той беше подал сигнал за продажба на безакцизни стоки и наркотици в търговския обект. Икономическата полиция обаче установи, че данните на Сидеров не отговарят на истината.

Малко по-късно Сидеров бе забелязан в сградата на Висшия съдебен съвет (ВСС), където изчакваше, отново с тв камера главния прокурор Сотир Цацаров. Лидерът на "Атака" обаче не успя да се види с Цацаров. Преди седмица Сидеров успя да влезе на заседание на ВСС и да поиска оставката на главния прокурор.

Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

Докъде падна хероят, а почти го бяхте направили президент. (шмрък)

Kvazar

Ще мълчи разбира се. Все пак, собствениците са му вече бивши поддръжници. И сега прави мили очи по този начин. Но късено е либе за китка вече.

Объркал си си хапчетата!

АМИ..,

То, в тоя маймунарник,всеки дръзнал да се бори с престъпността е престъпник,а престъпниците-невинни жертви.О,Боже!Това може да се случва само в държава пълна със зомбирани лунатици.За по-голяма нагледност-прочетете долните коментари...Това е "интелекта" на анти-воленовците,които го плюят като камили,подражаващи си един на друг,без да си дават ЯСНА сметка за случващото се,докато собствените им деца и внуци не започнат да си хапват дрога.Тогава,друга песен ще запеят-но погребална...

АМИ..., НЕ

Моля те, недей пиши никога повече.Видяхме как се бори с престъпността.Да ти припомня ли инцидента на магистралата когато Сидеров и Чернев пребиха момче и дядо?И безкрайните му по-скорошни изцепки.Това ли е борбата."Хапват дрога" на колко си 60?Толкова въпроси, на които не искам отговор.Чак е тъжно как продължават такива примати като теб да го поддържат.

Ами, хайде тогава

да се цани Сидеров за квартален в района на Раковска, барабар с Чуколов, и да дават нощни смени. Така и така, малките часове съм и силни, ще са много ценни на полицията, а и няма да трошат грешна народна пара като депутатини.

Жалко..,

До сега не симпатизирах на В.Сидеров,но след всичко,което се случва,си го отчитам като ГОЛЯМА ГРЕШКА.

Чуколина, махни ми бана в Туитър, искам да ти пратя съобщение за едни зли колонизатори да ги нагънете. Имам документи.

проверката е висша форма на доверие

Мрън

От национален намкъфси патрЕот бялата златка се превърна в национален шут. Айде да го прибират вече, че освен опасен за обществото, взе и да втръсва.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.