Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Световната компания за споделени пътувания Uber обяви необичайна акция за вторник, между 15 и 19 часа. Тогава всеки, който е свалил приложението за мобилен телефон, може да поръча тиква на цена от 3 лева.

"Знаем, че цените правото си на избор. Колкото и да е странно, алтернативите при пътуванията са ограничени, но можем да ви предложим избор на тикви. Ето защо, бихме искали да ви дадем възможност да си изберете измежду красиви, кръгли (и не толкова кръгли) шарени, декоративни тикви през приложението.

Надяваме се Комисията за защита на конкуренцията да не ни обвини в нелоялна конкуренция. Все пак става въпрос за тикви“, пише в официално съобщение на сайта на компанията.

Дейността на Uber в България бе прекратена с решение на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), което бе потвърдено и от Върховния административен съд преди две седмици.

Действията срещу Uber в България не са прецедент. Компанията е подложена на натиск в редица държави и протестите на таксиметрови шофьори съпътстват навлизането й на всеки пазар.

Две седмици след затварянето си в България, компанията се обърна към българските си клиенти така:

Липсвате ни, София!

Само за 3 дни, повече от 20 000 човека подписаха петицията, подкрепяйки споделеното пътуване и правото си на избор! Бихме искали искрено да ви благодарим и сме ви приготвили малка изненада.

Ние обичаме София и знаем, че София обича Uber и за това все още сме тук.“

Офертата за тиквите ще важи във вторник, 20 октомври. Всеки, който отвори приложението между 15 и 19 часа и натисне UberТИКВИ, поръчва тиква в София.

„Цената за доставка на една тиква е 3 лева, за декорация или не, ние ви носим най-много по две“, пише в съобщението.

На сайта на компанията не пише каква е причината за тази кампания и дали тя има връзка с предстоящия на 31 октомври празник Хелоуин. 

Ключови думи

Коментари

А мога ли да поръчам тиква една Тиква? За един приятел питам, може и за 6 лева.

infidel

Специален поздрав за премиера

Радев

Хахаха, гавра с Тиквата.

Трън

Ако животът ти предложи тиква, направи си Хелоуин. Браво Uber!

...A може ли да се придружи пратката от подателя? :)

имах предвид да поръчаш доставка на тиква от точка А до точка Б...и да я придружиш

Kruger

Аз мисля, че това е глупаво. Падане до ниското им ниво. Не трябва така. С Убер или не, "уберизацията" навсякъде е неизбежна.

Уберизацията в смисъл на използване на интернет да се избегне спазването на местни правила? Не, ако Убер показа нещо, то е именно, че тоя номер вече не минава. Най-после.

Uber-ales

Едва ли от "Uber" са имали предвид точно Хелоуин. По-скоро Тиквата, която обитава "Дондуков" №1.

Смехурко

Убер - смешници :)

Тццц

Хайде бъдете малко българи и патриоти бе! На 1-ви ноември празнуваме ДЕНЯТ НА БУДИТЕЛИТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО ОСТАНАЛО!!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.