Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Това е някакъв ужасяващ примитивизъм“. Така адвокат Николай Хаджигенов определи позицията на музиканта Костадин Георгиев – Коцето Калки по инцидента край Средец, при който афганистанец загина от изстрелян от български граничен полицай патрон. Повод за срещата им в студиото на Нова телевизия бе участието на Калки в неделния протест в защита на граничаря Вълкан Хамбарлиев. Снимка на музиканта, който държи надпис „Това не са бежанци. Това са нашественици“, стана изключително популярна в социалните мрежи.

Когато хора, които са въоръжени, преминават нелегално държавната ни граница, за мен тези хора са с нечисти намерения. Те идват тук, за да направят някакво зло“, каза Георгиев.

Водещите репликираха, че няма данни някой от 54-мата афганистанци да е бил въоръжен.

Това е някакакъв ужасяващ примитивизъм. Коцето отива на митинг в защита на човек, който е застрелял невъоръжен човек в квартал на Бургас на практика, Средец е на повече от 30 км от границата. Това е някакъв див фашизъм и социализъм. Тогава убиваха тия, които излизаха навън, сега убиват тези, които влизат“, репликира го Николай Хаджигенов, известен с критиките си към МВР адвокат.

Според него проблемът е, че българското МВР убива по няколко души българи годишно, „но афганистанците кучета ги яли“.

„Защото МВР убива безнаказано“.

„Видяхме как старците са били ограбени. Значи имаме пропуск в нашата национална сигурност. Как идват с толкова хиляди евра, за да купуват коли?“, попита Калки, а водещите го попитаха откъде има тази информация, защото старецът в репортажа казал, че те дошли само да попитат за хляб.

„Гледам видеа в интернет“, отговори музикантът и нарече пристигащите имигранти „с рисков профил“.

„Вие също имате рисков профил“, каза Хаджигенов.

Според него всяка употреба на оръжие е възможна единствено и само, когато има заплаха за живота. И ако те са били терористи, то тогава тримата полицаи е нямало да могат да ги спрат.

„Тяхната цел е част от един по-голям план – програмирана подмяна на населението на цяла Европа“, описа цялата ситуация Калки и отново цитира видеа от интернет.

"Фашизмът и социализмът се връщат", заключи адвокат Хаджигенов.  

Ключови думи

Коментари

DogWoman

Слушах "дискусията" и Коцето определено по-ясно успя да изрази позицията си. Адвокатът, зареян в облаците на общ хуманитаризъм и любов, си позволи да каже нещо от типа на "примитиви като вас", говорейки към Калки. Как е възможно да "обичаш всички хора по света", а да се отнасяш с такова неуважение към събеседника, който е на една ръка разстояние от теб? Независимо дали си съгласен или не.

Развеселен

защото Коцето е бял. Всички либерасти по света мразят белите и ги имат за въплъщение на всяко зло, което трябва да бъде мачкано и тормозено за сметка на черни - дали цигани, негри или араби няма такова значение.

Не слушах дискусията и няма да слушам такива глупости. Тези глупости са направени за неориентирани дребни човечета. Аз не само имам мнение, аз знам какво има да се прави и какво не трябва да се прави. Убийство на невъоръжен човек НЕ трябва да се прави. It's as simple as that!

gopeto

За да нарече един адвокат публично някого "примитив", трябва да е много потресен от безграничната глупост музикант да защитава и подкрепя убийство.

А как е възможно да мразиш хора, които даже не си и виждал?

_az_

Никога не е късно да се изложиш...

Защо МВР убива безнаказано? Защото първо биеха и бъркаха из гащите на хората безнаказано. Разбира се народът се хващаше на поредните им изпитани ченгесарски номера. Сега вече и убиват - просто ефектът на безнаказаността.

А не е ли държавен привитивизъм убийство без съд и присъда? И всички държавни органи да се надвикват с ченгесарските си номера за тъмни части, мускули, агресии, неравен брой и т.н. По тази логика 5 полицаи като ритаха едно момиче и викаха подкрепление, момичето е трябвало да ги отрепа ако имаше пистолет. Не желая ден и нощ да ме замерят с ченгесарски номера от екрана. Дистанцирам се от престъпленията извършени от държавните органи - чиста формалност е че споделяме обща националност в паспорта.

Пет полицаи като ритаха едно момиче забележете в "тъмната част на денощието". Полицаите са били в изключително добра спортна форма(или не са били?)

Ами точно това си е! Обаче много грешиш, като си мислиш, че можеш да се дистанцраш. Няма бягане от това (освен зад граница). Докато си в България, тази гадост рано или късно ще те застигне (или близките ти или... или ...) и то не само от екрана. Винаги, когато имаш възможност, изразявай мнението си. Така ще се види, че не сме толкова малко мислещите хора.

А не е ли нарушаване на държавен суверенитет навлизането на чужда територия?? Я си плисни водичка да се събудиш.

Векът на любовта

Оказва се че адвокатът му е дал урок по "Векът на любовта".

Пределно ясно е, че Калки е прав. Опонентите му са изгубили здравия си разум и естествения инстинкт за самосъхрание. Вместо да му благодарят, че защитава и тяхните права и неприкосновеност, те го обиждат. Жалка история.

Калики не ме защитава, дръвник! Калки ме кара да се срамувам, че съм Българка!

Това е "Вселенската обич" на Коцето-Калки. Светлина и мир по цялата Земя. Социалистически лозунг от 60-те на миналия век. Гаранция за изпълнението му: Смърт на врага ... по цялата Земя.

Развеселен

твърдо на страната на Коцето Калки и на горкото българско полицайче, извършило големия грях да защити земята на своята родина. Не на отрепки като Хаджигенов!

НЕ! Не на развеселени тъпаци, които се веселят при тъжни поводи. Не на развеселени тъпаци, които са весели, когато трябва да бъдат сериозни! Не на тебе, простако!

Аз за първи път виждам адвокат да изразява чисто хуманни и филантропски позиции. Обикновено тия са от кръвопиец нагоре. Цялата работа ми намирисва на платена акция. Браво на Коцето Калки!

Аз пък за пръв път виждам artist, който да изразява такова тесногръдие, ксенофобия и расизъм. Обикновенно творците са хора с хуманни възгледи. Този дръвник Коцето не знам каква музика точно "твори", ако в душата му цари такъв примитивизъм. Мисля, че му е време за пенсия.

Gancho

Лепенето на етикети от страна на Хаджигенов е признак за примитивизъм. С такива хора не се спори. На такъв му зашлевяваш шамар и го отминаваш.

Дам. И с теб бих направил точно това, Генчо!

Да, тя и българската полиция така действа – първосигнално.

Dancho

Явно ти си на еволюционно ниво австралопитек и ти е трудно да говориш, камо ли да спориш с адекватни аргументи. Само шамари можеш да раздаваш и то по интернет.

пстоев

Виждам една тенденциозност на сайта в представяне на събитието. Защо продължавате да наричате въпросните имигранти афганистанци? Те нямат документи, явно се крият какви са! Могат да бъдат всякакви, щом крият какви са, автоматично губят квалификацията "бежанец"!

WTFFFF?!?!? Кога тъпо келеме като тебе почна да пише закони и да определя кой кога и по какъв повод автоматично губи каквото-и-да-е. Ти нещо на президент ли се изживяваш?!

Ами

я ако са български граждани, които не знаят български(има и такива)

Ако български гражданин спрян за проверка се окаже без документи, той веднага бива изпратен в районното за справка. Защо тези чужденци са по-специални?

Не са по-специални чужденците. Как пък го реши това?!

Хан Тукту

А ако български граждани се разхождат из планините на 30 км. от границата трябва ли да бъдат разстрелвани?

Да, и аз мисля, че българи хванати без лична карта не ги разстрелват. Макар, че кой знае... Ченгесарите може да почнат да правят и това, а ти продължавай да ги подкрепяш. Само се увери, че си носиш винаги личната карта с тебе...

Драгойчо

След като тези мигранти са злонамерени, как няма нито един убит, ограбен или изнасилен? Нито един случай. А преминават хиляди хора. През села където, реално, няма полиция и власт. Получава се лозунгът на Николай Бареков. "Не ме гледай какво правя, слушай ме какво говоря". Трябва да не вярваме на очите си, които ни показват, че престъпления извършени от мигрантите няма. А да вярваме на приказките на хора със съмнителен авторитет като Божидар Димитров и тоя марихуанист на снимката, които ни казват "те са лоши, лоши, лоши..."

Поредният шибан полицейски произвол. Интересно ми е, тоя Калки, дали щеше да защитава престъпните ченгета, ако бяха застреляли някой негов приятел, защото са го хванали без лична карта?! Тъпак!

Johnny Long USA

в цял свят музиканти и актьори подкрепят правилните каузи в защита на хора бягащи от ужаса на насилието. Само в комунистическофашисткия българистан е наопаки. Болшинството сте за затвора или поне присъда, ако живеехте в цивилизования свят.

Развеселен

виждаме, че културните марксисти вече определяте кои каузи са правилни и кои не. Идва краят на вашето време, тъпанар такъв. Ако имаме късмет, още следващата година в твоята страна, от Тръмп.

Ми такива сме Българите, комунистофашисти, дебели глави, прости хора. Тъмни балкански субекти. Не подлежим на дресировка. Те за това германците така ни мразят и оня кмет искаше двойно сирийци, ако може да разкара българите. Това е положението момчета, да не сте се раждали тук, грабвайте зелените карти и в земите на "правилните каузи". Тук така ще си остане. Само че, колкото сме твърдоглави и прости, толкова и здрав разум имаме. И както винаги най-вече жените. Няма българска жена и майка, от Бъчварова нататък, която гейските ви "правилни каузи" да подкрепи. ИДИЛите се предислоцират по ротно, вие за страдания говорите. Можете да си чешете езиците или да си идете с мир, сами избирате, тука ще си е така. Да пазим земята си е в нашата кръв, щом не е във вашата, бягайте далече. Коцето се изяви като мъж достоен, а онова мекере го познавам от 1995 г. , където и да се изяви, не се учудвам на нито едно негово превъплащение

Ми не сме такива, Българите. Нито сме комунисти, нито фашисти. Просто такива като теб се плашат от собствената си сянка и стрелят по всичко, що се движи. Оглеждай се вечерно време, да не те гръмнат утре и тебе...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.