"Изчакай Ромашка (Маргарита), и после блокирай и стреляй до смърт без да се церемониш с..." Такива разпореждания дава на подчинените си в Славянск началникът на диверсионната група с прозвище Стрелок (Стрелец). Записите бяха разпространени от Службата за сигурност на Украйна. А Стрелок е офицер от Главното разузнавателно управление на руската армия. Информацията е на "Новини от Донбас". Псувните на солдатите са изтрити.


Стрелок дава разпорежданията, за да бъдат спрени украински войскови части и бойците да бъдат заставени да изменят на държавата си и да преминат на страната на Русия.

Ако откажат Стрелок заповядва: "Стреляй до смърт".

"Дайте ни указания и план как да бъде превзета сградата на милицията", пък моли съпругата на самопровъзгласилия се за губернатор на Донецк Павел Губарев. Екатерина разговаря с руския агент от ГРУ Агат. Той обаче отвръща, че щурмуването и превземането на зданието на милицията ще стане от професионалисти от специалните части на ГРУ

Материалите, разпространени от Службата за сигурност, свидетелстват за факта, че в източните райони на Украйна се провежда широкомащабна военна агресия от Русия, извършвана от части на разузнавателно-диверсионните групи на Генералния щаб на Руската армия, коментира агенция УНИАН.