Фотоапаратът не може да се включи заради недостатъчен заряд, пропускате важно обаждане заради това, че ви е паднала батерията.

Решение за това има поне в болница "Токуда". Там днес бяха инсталирани специални киоси за зареждане на различни видове смарт устройства. Те могат да бъдат ползвани напълно безплатно от всички посетители.

Устройствата разполагат с възможности за зареждане на 8 смарт устройства едновременно – два iPhone кабела, два за други устройства, два контакта за посетителите, които си носят зарядно и по два USB-порта от двете страни.
Зареждащите панели са разположени във фоайето на партерния етаж.

„Използваме местата, откъдето преминават повечето от нашите пациенти, посетители и гости, за да сме максимално полезни на всички, които искат да имат непрекъсната връзка с роднините и близките си и да са винаги свързани по един удобен за тях начин”, каза д-р Георги Симеонов, изпълнителен директор на ДКЦ „Токуда”.

Киоските са високи 2 м, широчината им е 80 см, а дебелината - 20 см и имат вграден Wi-Fi. Конструкцията е метална с два лицеви панела от стъкло триплекс с вътрешно LED осветление, от двете им страни са разположени удобни поставки за телефоните.