Шоуто на Волен Сидеров продължава. В Съдебната палата, където днес лидерът на "Атака" трябва да отговаря за хулиганството си на летище Варна от януари м.г., той обвини медиите, че прикриват наркодилъри, защото според него имало журналисти, които посягали към дрогата. Той дори знаел и кой ги снабдява.

Сидеров разясни, че има данни за хора от гилдията, които са клиенти на наркодилъри, включително и на въпросното магазинче за цигари в центъра на София, където се разигра екшънът с политика в петък вечер.

В Съдебната палата лидерът на националистическата партия премина в контраатака и обяви, че видеокадри доказват как надрусани журналисти посещават столични заведения и именно заради тези им зависимости медиите подхождат с двоен стандарт към тези проблеми.

"Вие не искате да спрете продажбата на дрога в София", обвини Сидеров журналистите, които чакаха да се освободи зала за делото му в Софийския градски съд, което обаче е свързано с хулиганските изпълнения на летището във Варна миналата година.

Той направи и остър коментар по адрес на главния прокурор.

”Няма основание за искане за сваляне на имунитет, ако стане това ще бъде съчинено и ще водя дела на този, който ми го иска”, закани се Сидеров по адрес на главния прокурор Сотир Цацаров заради намерението на прокуратурата да поиска неговия и на депутата Десислав Чуколов имунитет. Атакистът пък заплаши, че ще иска имунитета Цацаров.

Лидерът на "Атака" се закани да съди за клевета главния секретар на МВР Георги Костов, градския прокурор Христо Динев, говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова и шефа на СДВР Младен Маринов.

"Те нямат право да коментират неприключени следствени действия. Не е имало хулигански действия, нямам хулигански прояви, отсече Сидеров и добави - Аз получих сигнал и отидох. Полицията не реагира адекватно, не затвориха магазина. Тук ударих десетката, защото контрабандата се закриля от МВР и СДВР".

Заради това, че медите прикриват контрабандата и са в услуга на управляващите, Сидеров рече:

”Аз няма да ви прокълна, но има къде да отговаряте за греховете си”, каза той.