Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Георги Младенов е новият селекционер на националния отбор по баскетбол, реши управителният съвет на федерацията след гласуване. Легендата получи 7 гласа „за“ и един „въздържал се“.

Младенов ще замени на поста подалия оставка в началото на март Константин Папазов-Тити. Новият селекционер вече е наясно с част от програмата за подготовка за квалификациите за "Евробаскет 2015". България попадна в група с отборите на Черна гора, Израел и Холандия. Мачовете ще се играят през август, като първият кръг е на 10-и, а последният на 27-ми. 

Договорът на Младенов е за 3 години. „Георги Младенов познава отборите у нас, познава и играчите. Няма поставени конкретни цели – знаем, че групата е трудна и ще играем със силни съперници. Важното е играчите да покажат не само на треньора, но и на всички, че искат да играят за националния отбор. Резултатите ще дойдат“, коментира избора президентът на федерацията Георги Глушков пред официалния сайт.

В момента Младенов е консултант в отбора на "Академик" (Благоевград). До месец май на миналата година той водеше старозагорския "Берое", а преди това и дамския тим на „зелените“. Бил е начело на "Лукойл Академик", "Балкан" и "Спартак Евроинс", а също на юношеския национален състав. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.