Вече почна да ми идва в повече!

След "Музейко" и миньоните по телевизията, ще трябва да изтърпим и онези гадове Ал Бано и Ромина Пауър.

Не стига, че постоянно ни пробутват някакви проекти, съсипващи културната ни идентичност. Ами сега насред София на 16 декември ще ни се изтъпанчи някакъв италиански дует, чиято работа хич, ама хич не е чиста.

Да не мислите, че са дошли ей така просто, да ни попеят?

Най-важното, което трябва да знаете, е, че Ал Бано е фашист. Да, да, не може да има никакво съмнение. Ако не знаете, истинското му име (Албано Каризи) иде от Албания. Когато певецът се ражда през 1943 г., баща му Кармело Каризи е окупатор в редиците на Кралската армия на фашистка Италия в Албания.

Ромина Пауър пък е дъщеря на империалиста Тайрън Пауър. Под маската на актьор този тип участва във Втората световна война като американски пилот в Япония – в Окинава и Иво Джима.

Та тези набедени певци, дето не могат да кацнат на малкия пръст на Веселин Маринов, дори признават греховете на бащите си в песента "Саранда, Окинава". Дори правят опит за разкаяние. Каризи-старши плачел, когато разказвал за службата си в Саранда, и се кълне, че "никога няма да прави така повече". А Пауър-баща видял "нещо, което един нормален човек не искал никога повече да види".

Не им вервайте. Ал Бано си е чиста проба фашист покрай баща си, няма как да бъде иначе – кръвта вода не става. А Ромина не е нищо друго, освен пропагандатор на американския империализъм.

Още нещо. Хем разведени от 2000 г., хем преди две години се събрали да изнесат уж само един концерт. И оттогава - няколко пъти така. Какъв пример за младите е такава нестабилна връзка?!

Долу миньоните! Вън фашиста Ал Бано и империалистката Ромина от клета майка България!