Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Това е политически избор, който ние направихме - да позволяваме това да се случва на всеки няколко месеца в Америка. Ние носим колективната отговорност за тези семейства, изгубили децата си заради нашето бездействие.“

Така президентът на САЩ Барак Обама коментира на брифинг стрелбата в колежа "Умпкуа" в Роузбърг, щата ОРегон.

Вина носи и Националната оръжейна асоциация в САЩ, политическото лоби на която блокира реформите на законите за притежание и употреба на огнестрелно оръжие в страната, смята Обама. Самият той е заклет противник на сегашните закони.

 

 

Ключови думи

Коментари

DogWoman

Естествено, че е политически избор. И изобщо не го е видял първи Обама. Има конституционно закрепено право да се носи оръжие, а ако Конституцията не е политически акт, то какво е?? Въпросът е, че отказват да го променят... също толкова идиотско е, колкото брадатите перковци, които настояват да строят държава през 2015 година с доктрина от 14 век.

Развеселен

започнаха да избиват християни :( не съм очаквал ХХІ век, в Щатите, мъченици за вярата.

Недоумяващ

Обама ли се учудва на тия неща – тоя безличен охлюв, заради когото сега в Африка, Азия и Европа ври един котел с катран и лека-полека надига капака и плиска навън! Тоя мръсен безволеви саудитски, катарски и омански роб, който си крие гъза и рони крокодилски сълзи заради собствената си безпомощност. Здрава ръка трябва на Америка и укротяване на малцинствата, защото от Щатите тръгнаха многото им права, от мултикултурната им вътрешна (но и външна) политика. Затова и в Европа всички малцинства си правят каквото поискат, затова и циганите викат "гяури" на българите в училищата, а ние мълчим, щото Българския хелзинкски комитет ще ни осъди.

Милен

Това май е единствената политическа теза на Обама, в която той безспорно е прав. Американската каубойска мания става все по-несъвместима с 21-вия век, но не им стиска да си адресират проблема...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.