Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мобилните мрежи от четвърто поколение (4G) все още не са стигнали навсякъде, но една компания направи кейс за смартфон, с който може да се прехвърлят файлове с 5G скорост, пише CNBC.

Базираната в Сан Франциско Turing Robotics е направила кейс, наречен Turing Armor, за нейния смартфон Dark Wyvern, който струва $999. Вече се приемат поръчки за него.

Според Turing Robotics кейсът, чиято цена е $179, дава възможност за прехвърляне на 3,2GB данни за по-малко от 25 секунди. Това става чрез технология, наречена WiGig - подобна на WiFi услуга за пренасяне на данни на близко разстояние. Което означава, че потребителят, който получава данните, също трябва да има телефон Turing, снабден с горния кейс.

Добрата новина е, че прехвърлянето на данните няма да натовари месечния ви план, защото става по отделна WeGig мрежа.
И все пак сигурно ви е направило впечатление цената на смартфона, която е по-висока и от тази на iPhone 6S. Turing твърди, че нейният телефон осигурява най-висока степен на сигурност при достъпа до интернет и разговорите поради използването на собствени сертификати.

Но апаратът няма USB порт и изход за стерео слушалки. Те са вградени в кейса за $179.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.