Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Продължава да няма развръзка около третокласничката Александра Тодорова, дъщеря на противоречивия поморийски бизнесмен Веселин Тодоров – Германеца. Момиченцето изчезна след занималня в четвъртък вечер на път от ОУ „Иван Вазов“ в Бургас към кв. „Свобода“. След инцидента от детето е намерена само паднала гривничка. Цяла нощ в дома на доста имотното семейство е светело, виждала се е и полиция, пишат бургаски медии.

В петък сутринта спецгрупа тежко въоръжени части на МВР буквално изтърбуши хотел „Лагун“, който е на метри от школото. Операцията продължи 2 часа и половина.
„Бях в стаята си с момченцето ми, което се казва Александър, когато нахлуха и при нас. Силно стресирана съм. Питаха ме чие е детето и как се казва. Казах им, че се казва Алекс, а после ги чух да казват, че търсят момиче с име Алекс. Успокоиха ни и продължиха към следващите стаи." Това разказа пред сайта flagman.bg уплашена клиентка на хотел „Лагун“. Тя била в стая на втория етаж.

Хотелът е собственост на  Веселин Тошев, който според първоначалните слухове може да е притискан от кредитодателя си Германеца. За разпит е отведена съпругата му, но него го нямало.

След атаката на полицията, която е включвала и следово куче, хотелът е избушен и празен. Персоналът го няма, ключове от стаите се търкалят по земята, съобщи още flagman.


Според местни сайтове Веселин Тодоров се ползва с лоша репутация в Поморие. Той беше арестуван в края на юли 2010 г. за лихварство заедно с група хора, сред които и големия му син Методи. Освен космическите лихви, които начислявали, те отвличали жертвите и ги подлагали на нечовешки изтезания – трошене на зъби и дране с кука. На името му се водят две дружества - „Калиопа” и „Меривей”. Германеца разполага с множество коли и апартаменти.

"Нека да не слагаме квалификации за какво става дума. Наистина дете не се е прибрало вкъщи. Работи се по различни версии“, каза пред журналисти вътрешният министър Цветлин Йовчев.

Ключови думи

Коментари

Луд гидия

По всички канонични "правила" божието наказание на таткото-изверг - бил,клал и драл, се стовари върху невинния. Или, може би Бог е прибрал невинната душа при себе си, за да я спаси от гнилоча в семейството? Светла му памет на детето.

ЦОНЬО ЦОНЕВ

Смърт за убиеца на Алекс!!!КАК ЩЕ ПОЧИВА В МИР!!!ИЗРОДИ МРЪСНИ , В АДА ДА ГОРИТЕ!!! БЕШЕ ПРЕИЗПЪЛНЕНА С ЖИВОТ,ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМНО И КРАСИВО ДЕТЕ... ХОРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТО СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!!! АЛЕКС НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА УМРЕ.ТЯ НЕ МОЖА ДА ВИДИ НИЩО ТО ЖИВОТА.УБИХА Я И САМО С ОТНЕМАНЕТО НА ЖИВОТА НА УБИЕЦА МОЖЕ ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИТЕ!!!ПРОКЛИНАМ УБИЕЦА,ПРОКЛИНАМ ДЕЦАТА МУ,ПРОКЛИНАМ РОДАТА МУ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДЯТ И ДОКАТО СА ЖИВИ В АДА ДА ГОРЯТ!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.