Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Румънският премиер Виктор Понта опитва да изтъргува приемането на бежанци срещу приемането на страната му в Шенгенското пространство.

Според ТАСС той заявил, че е готов да приеме мигранти, ако се възприеме квотния принцип, но напомнил, че както Румъния има солидарни задължения, така и права в Евросъюза.

Тези, които не ни допускат в Шенген са същите, които сега искат от нас да приемем бежанци, обяснил Понта. И допълнил, че Букурещ страда от несправедливото решение да не е в общото пространство за свободно движение в Европа.

Премиерът обявил, че страната му има възможност да приеме 1500 бежанци, а новата квота, която й се отрежда е над 4000 души.

Ключови думи

Коментари

Развеселен

Хитър! Браво!

физиономист

Тоя с нещо скрито много ми прилича на Цвъцо. Да не би и наш Цвъце да е влах?

Справедливо

Румънците с всичко доказват, че вече са европейци. Ние, байганьовци можем само да стоим отстрани и да цъкаме с език, докато всякакви ни тъпчат.

MARIA SALVADOR

Ето така се прави. Не като българските " политици". Все със свалени гащи и БЕЗ предпазни средства. Във всеки смисъл!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.