Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Папа Франциск призова вярващите в Европа да дадат подслон на бежанците, които бягат от „смъртта, войната и глада“, предаде АП. Това стана по време на редовното му обръщение към хилядите на площад „Свети Петър“ в Рим.

Папата съобщи, че двете енории във Ватикана ще приемат две бежански семейства. Той не даде подробности по време на изказването си.

Според светия отец, не е достатъчно да кажеш „Имайте смелост, почакайте“ на стотиците хиляди бежанци, които предприеха поход към това, което той нарече „надеждата на живота им“.

Папата призова всички католически енории или манастири да приютят по едно семейство. Призова и епископите в цяла Европа да насърчават своите епархии да направят същото.  

Ключови думи

Коментари

Развеселен

Папата е добронамерен, но в случая мисля прекомерно доверчив.

s.barou

Папата що да не го духа?

Valpet

Моля ви, имайте уважение поне към този свят човек! Все пак, не е казал нищо против вас лично, а само е призовал към проява на човещина към хора, изпаднали в беда.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.