Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Миноносецът на американския военноморски флот „Доналд Кук” се насочи към Черно море с цел потвърждаване на подкрепата на САЩ за общите цели с техните съюзници в региона. Това заяви представителят на Пентагона Стивън Уорън, цитиран от Укринформ. 

Корабът ще вземе участие в общи учения и операции за повишаване на нивото на сътрудничеството. 

От Пентагона уточняват, че "Доналд Кук" е напуснал военната база в Норфолк, щата Вирджиния, на 31 януари. Той е един от четирите разрушители, които ще бъдат базирани в испанската военна база Рота с цел повишаване на сигурността в Европа.

На 13 март друг американски кораб ескадрен миноносец "Тракстън" акостира в пристанище Варна за съвместното учение между България, Румъния и САЩ в Черно море.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.