Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Съединените щати днес открито обвиниха Русия, че подклажда сепаратистките бунтове в Източна Украйна и че вероятно иска да ги използва като претекста да нахлуе в бившата съветска република, от коята вече откъсна полуостров Крим.

„Ясно е, че руски специални сили и агенти са били катализатора зад хаоса през последните 24 часа“, каза американският държавен секретар Джон Кери, цитиран от Ройтерс.

В изказване пред американските конкресмени той заяви, че "така може потенциално да бъде измислен претекст за военна намеса като тази, която видяхме в Крим“.

Очаквайте подробности

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.