Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лили Иванова„За мен беше изненада и предизвикателство поканата от Symphonics Concerts, за което им благодаря”.
Това сподели иконата на българската поп музика Лили Иванова, след като бе съобщено, че ще излезе на сцената на зала „Арена Армеец” в София на 30 май 2014 г. за прочувствен дует със знаменития италиански тенор Андреа Бочели.

Пред публиката в София маестрото ще изпълни класически арии от най-известните италиански и световни опери, както и песни от своя нов албум „Passione”. Той включва някои от най-романтичните любовни балади на всички времена.

Дуетът на Андреа Бочели и Лили Иванова е замислен като комплимент към българската публика от организаторите на концерта. За тях е голяма чест, че Лили Иванова е приела  поканата им и са убедени, че с това изпълнение ще сбъднат мечтата на хиляди меломани у нас, да ги чуят на живо.

Ключови думи

Коментари

Cynthia Cynthia's picture
Cynthia Cynthia
cynthiacan

Лили Иванова: Поканата на Бочели е предизвикателство | Клуб 'Z'

Thanks for finally talking about > Лили Иванова:<br> <br> Поканата на Бочели е предизвикателство | Клуб 'Z' canada goose outlet store</a>
Cynthia Cynthia's picture
Cynthia Cynthia
cynthiacan

Лили Иванова: Поканата на Бочели е предизвикателство | Клуб 'Z'

Thanks for finally talking about > Лили Иванова: Поканата на Бочели е предизвикателство | Клуб <br> <br> 'Z' canada goose outlet store</a>

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.