Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Какво е решението на бежанския проблем според премиера Бойко Борисов?

Отговорът на този въпрос също дойде на закриването на летния университет на комсомола на ГЕРБ.

"Спешно трябва да се прекрати източникът на бежанската вълна към Европа, това е размирният Близък Изток", каза министър-председателят Бойко Борисов пред младежите от ГЕРБ, цитиран от Агенция "Фокус".

По думите на премиера Бойко Борисов, проблемът трябва да се реши от големите световни началници.

"Това не е в нашите възможности, ние просто само понасяме само последствията и те ще бъдат все по-тежки и по-тежки. Само завчера сме командировали още 80 полицаи по границата с Турция, а това са средства. Дадохме 30 милиона за ограждения, пари които иначе щяха да отидат за детски градини", посочи премиерът.

Според него проблемът не е само в парите.

"Тези бежанци ще останат в Европа. Трябва да се мисли хората какво ще работят, децата къде ще учат. Демографския проблем е огромен. Емигрантите не отиват нито в САЩ, нито в Русия, а идват в Европа, не само в Германия, но и Сърбия, Македония, Унгария, те са до нас", подчерта Борисов.

Според него ДАНС е помогнала на унгарските служби със залавянето на трафикантите на хората, които причиниха смъртта на 71 мигранти, които бяха намерени мъртви в камион в Австрия. 

Ключови думи

Коментари

Колорадски Бръмбар

Така е, другарю Борисов. Големите световни началници ще измислят решение, а малките им гъзолизци като Вас и другаря Роско Плевнелиев ще стоят с широко отворени гъзове и ще поемат с евроатлантическа радост въпросното решение.

Развеселен

хайде пак фантазиите...

s.barou

Сърби те ректума, бръмбаре? А ми време е да излезнеш от шкафа вече, не бойсе, няма да те осъдят за манафчийството, ти си вече мейнстрийм!

КОМСОМОЛЕЦ

Защо с толкова ниско самочувствие, бе Бате Бойко? С какво Големите Началници са по-големи от тебе? Ако им събереш лентичките, дето са ги отрязали, на куп, пак няма да се съберат колкото твоите километри.

Деян

Само тъп, ама много тъп човек може да говори за "големите световни началници".

exort

Айде Бойко, направи нещо. Народът ти е дал мандат. Направи доклад какви мерки са взети за намаляване на нелегалните емигранти в България и колко от тях са върнати обратно.

Polarski

"Полицията изнемогва, затова включихме и части от армията" Само не ми става ясно, от какво "изнемогва" полицията? От борба с крадци и престъпници, от борба с малоумниците по пътищата, от присъствие за респект, от какво??? Полицията е един раздут апарат от шибани, дебелогъзи мърлячи, 90% от които не стават за нищо и заради бате им ...., дето се упражнява преди години и като главен секретар.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.