Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Четвърти българин е задържан като заподозрян за трагедията в Австрия, при която загинаха 71 нелегални мигранти от Сирия, сред които имаше жени и деца. Днес унгарската полиция съобщи, че има още един арестуван освен тримата българи и афганистанеца, предаде АФП.

"Разследваме български гражданин, мъж, по подозрение, че е извършвал трафик на хора", гласи съобщението на унгарската полиция. Задържането е станало тази нощ. 

Задържаните за камиона убиец остават в ареста за месец, като този арест може да бъде удължен за неопределено време. Могат да получат присъди от 2 до 16 години затвор, ако бъде призната вината им.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.