Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

92 % е усвояемостта на европейските фондове в България. Страната ни изпревари Румъния с 20% в това отношение. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на закриването на осмия летен университет на младежката организация на ГЕРБ, който се проведе край Варна. 

Снощи премиерът качи във фейсбук профила си и много снимки с представители на бодрата смяна на партията в неформална обстановка.

По думите на премиера, "ако не беше „експериментът Орешарски”, автомагистрала "Хемус" вече щеше да се строи, а не тепърва да се проектира". Той посочи, че през последните няколко месеца правителството е положило неимоверни усилия да защити европроектите в Брюксел, голяма част от които изтичат до края на година и ако средствата не бъдат усвоени България не само ще ги загуби, но и ще се наложи да връща вече изхарчените пари.

Според Борисов магистрала "Хемус" е жизнено важна за цяла северна България, особено за бизнеса, туризма и цялата икономика. Той допълни, че в Брюксел ясно виждат постигнатите резултати от правителството и твърдо застават зад неговата политика.

Премиерът разясни на младежите и че политическа партия ГЕРБ елиминира икономическата зависимост, в която би изпаднала, ако ги набира пари чрез спонсори, "защото този, който дава парите, след това има изискванията". 

Ключови думи

Коментари

Колорадски Бръмбар

Така е, другарю Борисов, а преди неги беше херсонския педераст Станишко и т.н! Добре, че последния път бяха цигането Асен-Карчо Генов, домашното му прасе Константин Павлов - Комитата, Антоанета "Акли" Цонева и останалото циганско протестър от "Протестна Мрежа", че да Ви върнат на власт. Межу другото, как е сърцето? Кака ви Краси Кратуната готова ли е да се подложи на още една PR "операция" на тумор ако пак започнете да пълните гащичките от страх?

Колорадски Бръмбар

Кратуна от кое село е семплата усмихната зозичка с цицки, покриващи пъпчето ѝ?

Николов

Айде пак! Пак пустият му Орешарски виновен. Като няма с какво да се похвали, се оплаква с Орешарски. Оня поиска само един милиард заем и Борисов орева света,че България ще фалира. Помните ли? Като взе 16 милиарда заем, Орешарски аристократично се подсмихна и си замълча. Някои питат защо той мълчи,а Борисов все го хули. Ами опира до възпитание, интелект, можене, ум, мъдрост. На два пъти Орешарски му оставя милиарди резерв, и Борисов като ги похарчи, почва да наддава вой,че тоя Орешарски е фалирал милата ни родина. Ето това е родният политически фарс, който ще гледаме, докато герберите са на власт. Ще се храним с пуканки.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.