Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Прави чест на българското общество, че никъде не чух реакции на омраза срещу бежанците. Трябва да изпитваме срам, че българи са замесени в трафика на бежанци. Така вицепремиерът Меглена Кунева коментира трагедията с откритите 71 мъртви сирийски бежанци в предаването „Неделя 150” по БНР.

"Това е факт и на него няма как да му бъде обърнат гръб. Участвали са българи и това е срам за нас, но има и друго. Има българи, които се грижат за бежанците и мога да дам за пример десетки българи. Аз се срещнах с лекари, които дават доброволен труд в лагерите след нощните си дежурства и въпреки натовареността си", посочи Кунева.

По думите ѝ, много е важно да бъде осъзната пълната ситуация с бежанците и обществото и държавата да се противопоставят срещу тези, които се опитват да печелят от трагедията на човешки съдби.

На въпрос дали забавянето на движението по нашите граници говори за някакъв нов режим за проверка, който въвеждаме, тя отговори:

"Проверка трябва да има. Ние с вас говорим за човешката страна на трагедията и необходимостта от съпричастност и солидарност. Ако в един момент се окаже, че през този поток от бежанци има и филтрирани хора, които влизат на територията на Европа с терористични цели, тогава обществото няма да прости едно недоглеждане. Властите трябва да бъдат безупречни по отношение на проверките за сигурност". 

Ключови думи

Коментари

Колорадски Бръмбар

Другарко Пръмова, слабоумното население на Тъпостан би трябвало да се срамува, че има и политици като Вас, но както виждате не го прави, затова Ви оставя да го учите от какво трябва да се срамува.

тука е така

Както казва Боко да я оставим да им дадем шанс да видят какво е ,Пхахахахаахха толкова арогантни политици прсто нямам думи!!Думи нямам!

iago

Az se sramuvam ot kuneva che e Bulgarka. Istinskia vupros e koi e dal grahdanstwo na toia livanez. Oshte Tia da ne sa bili vkarani na sila v kamiona. Sami sa se kacili. Kakvo? Ne sa videli che e hladilen. Zashto az triabva da sr chuvstwam vinoven za choveshkata glupost. Toia bulgari niamashe da karat ako gi niamashe imigrantite. A I drugite dvama - Kato gi gledam be moga da si predstavia che sa wZeli knijki. Tam to iskat diplom za sredno. Vse vuprosi koito viceto propuska da vidi. Otnovo - glupostta ne e prestuplenie no vinagi se nakazva.

Ба Добри

И ни са срамувами, от червентата палач, неспирно изнасилваща Б-я, ви сти от тях кунева, бокова, целото герб......

Коренякъ

Когато дяволът чете евангелието.........се получава .................кунева !

scott

убей кунева немедленно. Кучката затвори блоковете на козлодуй без капка срам, а сега вменява на БЪЛГАРИТЕ чувство за вина. И то за некви прошляци, дет искат да мързелуват в Германиа,при това влезле нелегално там.....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.