Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Дори да имаме съвършен закон, което теоретично сигурно е възможно, въпросът е кой ще го прилага? Къде е МВР - в храстите!

Така известният адвокат и правозащитник Антон Хаджигенов коментира в студиото на Нова тв темата на седмицата - безконтролните гонки с коли и многото жертви на пътя.

Не е въпросът да забраним дишането дълбоко. Институциите са се обърнали на броячи на трупове, каза още юристът. 

Той изрази скептицизъм освен към тези, които прилагат, и към тези които пишат законите.

Не трябва да заставаме до жертвите след всеки случай, а да се обърнем към виновниците: защо вие само броите трупове. Парадоксално, но благодарение на техните сататистики, ние научаваме, че даваме повече жертви отколкото войната в Афганистан, каза той.

Полицаите пият с престъпниците, допълни го социолингвистът Стела Богомилова.

В Щатите обществото се вгига като един за една умряла мечка, а ние тука само броим умрели хора, каза тя.

Тя подчерта, че ние сме били винаги в ситуация, в която непрекъснато само се коментират резултатите. 

Според журналистката и бивша депутатка Капка Георгиева същото е порложението с пиенето на младите по Черноморието.

Пак такива 14-15-годишни деца, добре изглеждащи... Навремето цар Киро ни тровеше, сега сами си тровим децата", коментира тя по повод повсеместния ол инклузив със съмнителен алкохол.

"Този народ, колкото повече страда, толкова повече оцелява", заключи оптимистично Богомилова.

Ключови думи

Коментари

Гасман

Първо ние трябва да се научим да спазваме законите.За такъв народ от тарикати като нашият трябва до всеки да има по един полицай да ни контролира.

дебелян пеевский

Ти например, дето искаш да се научиш, защо не ги спазваш?

do Gasman. ne e nuzhno policaj da sledi. те също си затварят очите или набеждават. достатъчно е да реагират на оплакване. гражданите сами мижв да следят, понеже е в общ интерес

чеп

Водачът на кафявите тролчета дебелян, пак се прави на ментор!

висок

Този адвокат е долен лъжец и манипулатор! Какво МВР бе пъшльо? Ето, оня циганин дето закла студентката във В Търново е хващан и 5 пъти вкарван в съда за различни престъпления и винаги е пускан от СЪДИЯТА. Тази седмица имаме 7 убити на пътя и в 6 от случаите убийците са пуснати от СЪДИЯТА. Сам един е в арест, но утре и той може да е на свобода. Лесно е да манипулираш... и да си осигуряваш все повече и повече мангали и убийци които да доиш и пускаш на свобода.

ВИСОК - кое не е вярно че всеки ден погребваме а дете или възрастен човек при катастрофа че броим трупове че вървим след събитието

tibia

Този е адвокат! Той живее от далавери със съдиите! Нали именно адвокат каза, че оня убиец от Сандански ще се предаде до часове, а всъщност му осигури време да избяга! Наблюдавайте го това леке /той няма спечелено дело, между другото/ и ще разберете по климактеричните му крясъци кога МВР му диша във врата! Интересно е!

Шарли ептен

Пояснение за оная мърла от метрото, която възпитаникът на НБУ защитава: .....Срещу Божилова тече разследване, защото полицай се е оплакал, че под въздействието на алкохол тя го псувала и го нарекла “боклук”. Мъжът, който бил с нея, също го ругал. Униформените били повикани от продавачката на билети в метрото, защото Божилова и придружителят ѝ били пияни, е версията на полицаите. Едва след като приключи наказателното дело срещу Божилова, тя ще може да предяви претенции към МВР, в случай че бъде оневинена, казаха юристи. ............Тоя лешпер защитаваше и една, дето полицайка уж я беше опипвала, но се оказа, че патологичната лъжкиня, е била яко надрусана!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.