Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

Деян

Представям си как нашите руски подлоги пикаят газ от възмущение, че има такива руснаци като Бабченко. Ами да пикаят бе, това го могат. Показват го всяка година на Копринка, на капището си на Бузлуджа. Предосещам, че това съвсем скоро това няма да им е достатъчно и ще преминат към нова фаза - ще акат и ще мажат по стените.

Ти си пълен олигофрен!

дебелян пеевский

Не знам дали е пълен олигофрен или не, но че е в най-добрия случай полуграмотен е очевидно. Но се има за "елит" ;)))))

А, дали е "руснак" кой КОЙ, да ти каже. Аз вървя по света... А и КОЙ го финансира.

Никой не трябва да се страхува да живее свободен! Това е наше свещено право! Няма такова нещо да "не ми пука"... Защото на всички ни ще пропука та знае ли се!...

дебелян пеевский

Еми, на нас отдавна нямаше да ни пука, ако нямаше едни залупени "десни", дето само за Русия и за Путин да бълнуват, вместо да вършат нещо полезно.

За експеримента с "краставата" жаба у нас....

У нас Борисов ни го каза, че България е като крастава жаба в тенджера с вода, под която някой все повече засилва огъня. Водата постепенно завира, жабата квака, квака и накрая умира без да осъзнае какво й се случва. И аз отдавна се питам накъде отиваме.. На там ли - към съдбата на краставата жаба? (която, впрочем, не е крастава, а е един много полезен за природата и световно защитен вид, който е останал само на две места на планетата). Говоря за онази, или онези крастави жаби, с които някога един невъзпитан банкянски кретен, днешен наш премиер втора серия, си е правил идиотския експеримент, до кога животинката ще издържи на гаврите му във все още живо, квакащо, мърдащо, но така и несхващащо какво я е сполетяло, състояние..

светльо45год.

Браво адмираций за коментара,тоя простак,продал се на сащ,заедно с президента-плювню гузьо дупев,са достойни само за едно съд без замяна,за вечен живот,заради измяна на народ и родина!!!

дебелян пеевский

"У нас Борисов ни го каза," -- добре, че имате един ерудит, интелектуалец и титан на мисълта да ви е пътеводна звезда и да си го цитирате дори когато го хейтите. Между другото, жабата не е толко проста и като усети, че става топло ако може, бяга.

Николов

Деяне, много си се оакал и то рядко като си се напънал да плюеш тия дето обичат Русия. Тая Русия, която ако не беше минала Дунава 1877 година, април месец, ти сега щеше да си Даут Мехмедоглу.

Деян

Ах, товарищ Николов, неграмотността не е лек за простия човек. Да те открехна, че преминаването на руските войски през Дунава при Свищов става не през април, а на 27 юни 1877 г. А с удоволствие бих се обърнал към тебе на родния ти език - Николов, ай, ай, ай! Ты немножко обосрался. Теперь надо начать помазать по стенам.

23-годишен

хахаха, това да четеш тоя сайт е доста каляващо. Обръгващ на всякакви цинизми и манипулации. Ще им връщаме след това..., тъпкано..., до девето коляно :)

Руснак

Драги, младостта ти не извинява глупостта ти.

натовец

Кого заплашваш ти бе?! Путиноид нещастен.

15/15

Така ли ти каза дедо ти бе, синче номенклатурно?

рейгън, гробокопачът на СССР

Руснаците мразят все неща, които никога не са виждали - свобода,  демокрация, честни избори,  легитимна смяна на властта,  истинско правосъдие, и най вече Америка.  Американецът се бори срещу пречките, които му поставя природата,  русинът е в борба с хората. Първият се бори с пустинята и варварството,  другият с цивилизацията. Следователно завоеванията на американеца се извършват с плуга на работника, а тези на русина с меча на войника.  За да постигне своята цел, американецът се осланя на личния интерес и без да ръководи, оставя да действат силата и разумът на индивида. Руснакът съсредоточава цялата обществена власт в ръцете на един човек. Единият има за главно средство на действие свободата,  другият заробването.

светльо-45год.

Господи,колко си объркан,господи,америка е направена от престъпници и избягалите мафиоти от Европа и други крайща на света! Зомбирването е самоцел на американеца,който е синвил на тъпота и ограниченност! Та те владеят до някъде света с войни и налагане на фалшива демокрация,всичко,което правят е да лъжат хората и затова правителството на сащ ,каквото прави поданиците му незнаят,те си мислят,че живеят в рай,мн.са зомбирани и прости много! Да не говорим,че конспиративните теорий са почти 100% истина!!!

F16

И на мен не ми пука. България е направила своя цивилизационен избор на Запад. Въпреки отчаяните опити на Петата колона на Русия и милионите долари на Кремъл.

светльо

Неискам да хваля СССР,навремето имаше мн.минуси,а сега са милиони,затова сега животът в БГ е трагичен,че има хора продали се на гадните сатанистически щати-бел ден да не видат!!! Българите тр.да се обединят против турците и американците и си върнат всички ресурси в ръцете на българите,а не на монопола,който гледа само за себе си ,а това,че умираш,не ги интересува! Трябва патриотическо и националистическо мислене САМО!!! Искат да заселят араби в БГ,това е малко казано предателско и дупедавско,какво можем да кажем за такива оправници,на въжето! Където е стъпил тъп американски ботуш,там трева не никне!!! БГ над всичко!!!

Страшен материал от руснак за Русия.Това е нещо,като епитафия на Русия.Но всичко това,което е описано в тази епитафия,по поразителен начин го виждаме и у нас.Просто мащабите са различни.И този ад се получи само и единствено в двете най-близки и фанатизирани комунистически държави от бившия соцлагер - България и СССР.Няма нищо случайно!

ехх

Е, в България го има. Но в България има и още нещо, нещо което го няма в россия. това нещо е обобщено от другаря т.ж. - да се снишим другари, докато отмине бурята!

нако43

тоззи господин Бабченко не е рруснак който пише за Русия а е украинец,според фамилното си име,така че това е украинец,който пише срещу Русия?изненадващо ли е?

анонимник

И кво правим сега без дяда ни Ивана и матушка Рус? Дано да да почне да ни пука, че държавата на Пеевски и Василев, на Бареков и Местан, на Божидар Димитров и митрополит Николай Пловдивски,май я чака горе-долу същото, като написаното по-горе, само че едва ли на някой по света ще му пука от това...

натовец

Не знам ТИ какво ще правиш "без дяда ни Ивана и матушка Рус", имаше 25 години да се еманципираш от тях. Аз например успях, и познавам много други българи, които са успели да се еманципират. На такива като теб, които сега си задават този абсурден (през 2015 година! а ние сме в ЕС и НАТО!) въпрос, мога само да отговоря в стила на Бабченко -- не ми пука за вас. Оправяйте се някак си. Ние няма да ви чакаме.

не ти пука, а пишеш ...

Ощавен маркиз

„Зеленио” ме напуши на искрен смех, данке зер, друже… Но нека поразсъждаваме върху олигофренното светло-камсамолско начало на совецкия ком-империализъм. Фанали гигантския ресурс на евразийската ¾ необятност, след дивото и имитиращо в салони европеидност Гасударство, маркс-лен-комунделите превърнаха народната си маса в „образован страж на несметно материално и духовно богатство”. Още Адолф и ония лалугери от Изгряващото слънце щеха да им превъртят зойко-космоденянските и всекви кавалерийско-кашишки изпълнения, ако не беа пустите им демократични Щати… Но спиралата се гъне и връти все нагоре. И тоз път с камсамолщина, пенсионерски запивки и пощипвания по клубовете, с надскачащ другите елементарни нужди размер на рублите за пропаганда и агитация – нема да се върже изтърбушена торба на кремло-пут-комунделската крепост… Светът ни си иска РЕСУРСИТЕ „ИМ”, ЗА ДА ГИ УСВОИ И УПРАВЛЯВА В ПОЛЗА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО! Всьо осталное са парадно-агентурно-кагебистки „светкавици, гръмотевици” и миризливи /с извинение/ пръдни посред РАЗВИДЕЛЯВАЩ СЕ СВЕТОВЕН ДЕН. Язе си знам едно – не лустрира ли глобалният ни свят кагебизЪма от материалното и духовното си ежедневие, ще си имаме ядове. Тези гадове не са толкова многобройни, колкото им се иска да бъдат представяни в купените от тях „световни точки на напрежение и пролетарско-духовни мечтания”, но червеното им хасърче изтънява и става все по-късо. … Аркадий Бабченко ми се вижда леко отчаян, но това е, щото такова е положението под ботуша на Путьо. Русите не са лоши тъпанари! Подходи им честно, мило и откровено, свали им белезниците, и ще видиш, че и те са … най-обикновени душевни земляни. Които могат да бъдат научени да заработват доволно и мирно от ресурса на своята територия.

Новият

Преди век два откриха злато в Америка и който искаше можеше да си опита късмета доброволно!!! В СССР преди век Сталин започна индустриялизацията на страната, имаше нужда от работна ръка и се започнаха арестите и репресиите! Та това е разликата между двата свята! Кратко и ясно!

alcom4

Браво на Аркадий Бабченко ! Нека такива хора бъдат запазени ,да бъдат спасени от гнета на нео-комунистич1еката власт на Кремъл в Русия ! Честен нсправедлив и смел журналист и човек.! Това са качествените ,бъдещи хора ,които ще възродят Русия ,след пепелищата ,които ще останат след разпада ,на сегашната полу-феодална империя!

Ташко

Таш*ка е пълен. Що не погледнете в кой руски сайт всеки ден има анализи на правеното от Плевнелиев и компания? Ама тоя тиквеник дето драска сигурно си има причина да го прави. Ами вие журналята какъв ви е кяра а? Малко са новините и изцепките и издънките на нашите мутрагени и парламенфаристи, та препечатвате през ден за путиновци и компания? Кой и колко ви плаща за деянията?

Абе, какъв Ташко си ти? Ти си чиста проба Мъдьо.

Николов

За тези, които пяна им излиза от устата след такива статии, като тая на Бабченко, им препоръчам да прочетат предизборната реч на Бърни Сандърс- един от кандидатите на демократите за президент на САЩ. Там лъсва голият задник на прехвалената американска демокрация. Там е казана цялата истина за тоя " земен Рай". Сигурен съм че мнозина от пишещите по- долу са я чели , но се спотайват и се червят, като мома на първа среща. Хайде ,искате ли заедно да я коментираме?

Защо пък реши че точно САЩ ни е идеала?

Северозападнал

Статията на Бабченко я прочетох преди няколко дни в сайта на Ехото на Москва. Впечатли ме. Следя го(Бабченко) още от войните в Чечения. Дай Боже повече такива смели хора и Русия, и в България!

Ленин

Бе, майната й на Русия.

Патриот

Нормален човек никога няма да нарече родината си "тази страна". Нормалните хора критикуват властта КОНСТРУКТИВНО. Тази статия е писана от безродник и предател, или платен соросоид. "Отровено общество" има клонове и в Русия.

Деян

Да беше уточнил чий патриот си. Във всеки случай не си български. А че си руска подлога - личи си и от космоса.

Развеселен

доста брутално и на място. Наистина руснаците са изключително надъхани и агресивни и си искат държава, в която да има господари и роби. Това е несъмнено ужасно и ужасяващо едновременно. Но трябва да си зададем въпроса защо либералната демокрация събужда такива остри реакции срещу себе си, вече вътре в самите ЕС и САЩ, където също се надигат националпопулисти. Дали защото се забрави, че човек освен права има и задължения? Страшно е, че хората засега не могат да намерят баланс в изграждането на работещо общество за ХХІ век. Подозрението ми е, че причината затова е вградена агресия във вида ни, която не може да се премахне.

тошо бицепса

Тоя евелигинтилекект сащински русохоб

хаха

Най-готиното от цялата тая шитня признанието, примесено с безсилие от соросоида: "Опитвах се - опитвахме се - но не можахме. Те са повече. Те са много. Те са милиони". Руснаците са велики, не дождетесь блядове :)))

Durutti

Елциновият разпад бил свобода? Ама сериозно ли? Кога почна безумната война в Чечня, ако не тогава? Кога се пръкнаха олигарсите? Кога се стреляше с танкове по политическите опоненти на президента в самата столца, кога се управляваше с укази, кога се чертаеха нови граници и се разплаваха кървави конфликти в Кавказ, Молдова, Средна Азия? Сериозно ли редакторите на този сайт и 30-ната му читателя не могат да видят отвъд допотопната си русофобия - това махленско текстче е безумно...

.....

Всеки ден по нещо от Бабченко /шапка му свалям/ и им гледай само сеира на болшевишките хибриди. Не смешни, не жалки - хибриди.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.