Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

28-годишният Филип Аспарухов, който уби 2 деца и рани други две във вторник, остава за постоянно в ареста. Това е решил Окръжният съд в Ловеч, съобщи пред Агенция "Фокус" прокурорът от Окръжната прокуратура в града Валентин Вълков.

Аспарухов вече обвинен за убийство на повече от едно лице по непредпазливост.

Предстои да бъде обсъдено дали има достатъчно основания и човекът зад волана на днешната трагедия, който блъсна 10-годишно момиченце в областния град, също да остане за постоянно в ареста.

"Ще видим какво е събрано през нощта и до момента, както и дали имаме основания да остане в ареста. В момента той е задържан за 24 часа”, поясни Вълков.

Във вторник вечерта Аспарухов е участвал в гонка с Ален Асенов, когато удря четири деца - момче и момиче на по 16 години, които загиват, а 15-годишната Даниела е с много охлузвания, 8-годишната Петя е със счупване на ръката.

Асенов няма да бъде наказан, защото няма как да се установи нарушение. Организирането на гонки не е забранено в никой български закон.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.