Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Шумахер е успял да направи зрителен контакт и е реагирал на говор, пишат в неделя италиански и германски вестници. А "Евронюз" твърди, че седемкратният шампион от Формула 1 показва признаци на съзнание и събуждане.

Михаел Шумахер може да движи очите си и да чува, потвърдил Фелипе Маса, съотборник на Шумахер. Има прогрес, съобщи още в петък неговата говорителка.

Шуми се намира в болница в Гренобъл от 29 декември. Тогава той нарани фатално главата си при каране на ски в курорта Мерибел. 45-годишният спортист бе в кома, а от края на януари лекарите се опитват бавно да го извадят от това състояние.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.