Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

Добре, че в нашето демократично общество царуват истината и почтенността, та можем да гледаме Путин от нашата морална висота. От друга страна, къде по-безопасно е да се критикува Путин, отколкото некой местен дерибей, нали, "журналистчета"?

23-годишен

Само отбелязвам за сведение на списувателите на този русофобски сайт, че георгиевската лента не е знак за "лоялност към Кремъл", а символ на храброст и сила, вдъхновена от Св. Георги! Православна сила и храброст, няма как да оттласнете България в друга орбита. Ние сме винаги тук и ВЕЧЕ ще сме над Вас, шибани русофоби :)))

Видиотен простак!

Зелена тиква

Bagatur

Православен ли, казваш?Кремълско дебилче,руската църква няма нещо общо с православието,а с мафията

Най-извратеното е, че те самите го правят с пълно съзнание и дори да виждат, като обикновени хора, че нещо не е редно, морално и прочие, то просто им е наложително, за да се държат контрол.

Деян

Тук известно количество дебили изкарват правнучката на Хрушчов русофобка. Колко са жалки! Тя е просто един мислещ човек, който несъмнено обича родината си и споделя своята мъка за сполетелите я беди със сатрапа Путин. А нашите лизачи на задника му беснеят, че нормалните хора не са като тях, а те ненавиждат не Русия, а Русия на Путин.

Деян

Нина Львовна Хрущева е гражданка на САЩ, която живее и преподава в Ню Йорк. https://ninakhrushcheva.wordpress.com/about/

сайт от кретени за кретени

Георгиевската лентичка била какво??? Путин бил правил какво??? В СССР имало какво??? Абе тая Хрушчова да не излиза от фризера? Да е чувала за разкритията на Уикилийкс и на Сноуден??? Ама както и да е. Сайтапсипе ваш и си е за вас.

SRQBoyboy

Kретен си ти. Преди Сноудън и след него има много рсунаци, които направиха ужасяващи разкрития за режима на Путлер. А на тебе неразумни юроде като не то харесва КлубZ какво търсиш на тази страница. Марш в Правда, но и руски не знаеш, та по-добре чети Блиц, той е за тебе.

Ощавен маркиз

Нинка е сладурка! А Путя и Сурчо суркат Расийката пу нанадолното... Бога ми, жал ми е за свестните руси, па що не, и за усърдните хазари. Тия им преразказаха игричката, гъделичкайки ги нежно и отчески с кагебистка ножка по "разкрепостените" гениталии. Без да ги нито обрязват хигиенично, нито освобождават душем. Тъжно и ... страшно.

Владо

Статияти не е обективна ... явява се част от словестната престрелка между фоби и фили, откровенно пропагандира анти руско мнение и оповестява неуспеха да се наложи чужд (про-западен) модел на развитие на РФ ... повече коментари са излишни

Чтобы прожить в РФ месяц, надо получать 22,7 тысячи рублей!!! РИА НАВОКТИ

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.