Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Игор Николаевич Чубаров е роден през 1947 г. Той е дългогодишен дипломат още от времето на СССР. Специалист по Африка, в момента е посланик на Русия в Еритрея.

В четвъртък в YouTube бе разпространен петминутен телефонен разговор между Чубаров и колегата му в Зимбабве Сергей Бахарев. Двамата обсъждат как Русия не успя да събере достатъчно съюзници в ООН, за да бъде подкрепена анексията на Крим.

"...Румънците и българите ще ги заврем с шутове, да ги е..., там, където им е мястото", казва Чубаров. После обяснява на колегата си как посланикът на ЕС го молил Русия да си прибере обратно Румъния и България, но дипломатът му отговорил, че няма да стане.

В разговора двамата посланици си приказват как Русия ще анексира Каталуня, Шотландия, Венеция и Аляска и ще организира референдуми м Маями и Лондон, където има много руснаци.

По повод скандалния разговор Клуб Z се свърза с Игор Чубаров в Еритрея, който с удоволствие отговори на нашите въпроси.

- Игор Николаевич, търсим Ви от България по повод разговора Ви с Вашия колега в Зимбабве, който бе разпространен в интернет. Известно ли Ви е това?

- Разбира се, че ми е известно.

- Имало ли е такъв разговор?

- Да, имаше. Но това всъщност дори не бе разговор. Това бе нещо, което на английски се нарича out of talk (буквално "извън разговора" - б.а.). Това бе разговор между двама приятели от частен характер, който няма никаква политическа тежест. Ние бихме могли с него (с посланик Сергей Бахарев - б.а.) да говорим на тази тема в банята или където и да било, в кухнята... Просто се смеехме на ситуацията. Този разговор е бил записан от съответните служби. Е, какво да кажа? Много съжалявам, че там вземат на сериозно казаното от мен.

- А Вие това сериозно ли го казахте в разговора Ви?

- Как може такива неща да се говорят сериозно! Това бе една абсолютно шеговита беседа, плямпане, дето се казва. Как може на сериозно да се приемат думите, че ще проведем референдум в Маями! Вие можете ли да повярвате на това?

- Кой знае. Но Вие това за Маями го повтаряте два пъти. Освен това споменавате България два или три пъти. Говорите, че "Русия ще завре с шутове,  да ги е... българите, румънците и другите европейци там, където им е мястото"... Колегата Ви Бахарев пък говори за "балтийските лайна"...

- Преди всичко трябва да се види преводът, идентичността на превода на моето изказване. Там за шутове няма нищо. Това е неправилно. Това бе шеговито изказване.

- Игор Николаевич, аз не съм гледал английските субтитри, а съм слушал думите Ви на чист руски език. Чух много добре за шутовете.

- Там бе написано, че казвам "Скотландия" вместо "Шотландия". Първо, това изобщо не съответства на истината. Второ - повтарям още веднъж - това е беседа от частен характер.

- Разбирам. Но Ви питам имало ли е такава беседа или не?

- Такава беседа имаше.

- И Вие не се отказвате от думите си?

- Не се отказвам от разговора с моя приятел.

- Значи, всичко, което се чува в записа, сте го казали. И той го е казал, така ли?

- Преди всичко нека да кажа, че това бе шега.

- Разбирам Ви. Но все пак сте говорили всичко това, нали?

- Говорил съм го на шега.

- Но сте го говорили, нали?

- Сега мога да Ви кажа... Нямам пред себе си текста. В разговора ми с Вас не съм акцентирал върху това, което съм говорил. Когато разговарям с приятели в банята, в сауната, никога не акцентирам вниманието си върху това, което казвам в частен порядък. Частните изрази, частните думи - това са си частни думи. Трябва да приемете като сведение, че ако казвам, че не обичам този или онзи – това си е моя лична и частна работа. Да се политизира това е съвсем неправилно.

- Но все пак Вие сте държавен служител, посланик на Руската федерация...

- Аз съм държавен служител тогава, когато официално изпълнявам задълженията си. Но в разговорите ми с приятели в банята аз съм частно лице, а не държавен служител.

- Ако не е тайна, къде се намирахте по време на разговора Вис Вашия колега в Зимбабве - в банята, в сауната, в кухнята или някъде другаде?

- Бях на телефона. Знаете ли, не мястото определя темата на разговора, а самият разговор. Какво значение има къде съм бил? Сега да Ви питам Вас. Разговор в сауната, ако се записва от съответните служби, ще бъде ли считан за разговор между политически дейци?

- Честно да ви кажа, никога не би ми хрумнало да обиждам руснаци и да говоря „да ги заврем с шутове“ някъде си. Няма да го кажа нито за африканци, нито за евреи, нито за араби...

- Дори в частен разговор?

- Никога. Това противоречи на убежденията ми.

- Добре. Но работата е там, че в частен разговор, продължаващ пет минути, човек може да си позволи нещо, може и да не си го позволи.

Ключови думи

Коментари

Браво!

Браво! Така постъпват истинските журналисти - пият вода от извора."24 часа" могат само да съжаляват, че изгубиха професионалист, като г-н Инджов.

b.krustev

Те съжаляват, ние се радваме:)

Соня

Някой ще попита ли ББ дали след този запис ще продължава да се съветва с руския посланик в България. Или заедно ще псуват българите? С такива лакеи като него, Станишев, Сидеров и т.н. нищо чудно, че такова е отношението към българите. И благодаря за интервюто!

Браво на Момчил Инджов

ilko

Да му набутам в кафявата точка на тоя идиот и на всичките "чебурашки" като него по един як балкански!

Илко, шире очко открой и свой балкански засунь, дорогой! Нам не нужен !!!!

momchil.i

Г-н Илко, категорично се противопоставям на такива неприлични думи от ваша страна. Бъдете така добри да спазвате добрия тон, колкото и да не харесвате и да не одобрявате руската политика.

Хартман,Луфтвафе

Не виждам нищо неприлично,дума няма и една даже неприлична...Културен изказ има човека... И извинете-каква руска политика?? Мекият лаф ''руска политика'' ?! Половин век България не е под сенчицата на някаква си руска политика,а е загробена и заровена в концлагер от съветски тип с Калашник по границата-ако въобще признавате това?! И до днес се сърба яката лютива попара на ОНОВА навремето,затуй и до днес страна и народ са така-рецидивите се оставиха да набъбват и да се равиват! Не ща да им ни чувам,ни гледам политиките,нито фейсовете....не ща!!

Семен

Ха ха ха ;))) это ржака. Мало того что говно как человек. Так он еще и идиот

StoyanA

Този тип е прекалено тъп даже и за путинист...

momchil.i

Семен, прошу Вас не употреблять нецензурные слова в форуме нашего сайта. Не стоит принизить себя до уровня таких людей.

Дорогой м.и. прошу прощения , хотя бы попросили г-на Посла на 2 бесплатных урока в вежливости, воспитания и благодарности......

Дорогой м.и. прошу прощения , хотя бы попросили г-на Посла на 2 бесплатных урока в вежливости, воспитания и благодарности......

Филип

Лично Аз нямам някаква омраза към руснаците, чета руските класици и слушам руските композитори, но такива имперски чиновници ме обиждат на националност. Тези хора не виждат ли, че целият цивилизован свят е скочил срещу тях, та искат и една русофилска Българийка да отвратят от себе си.

Хехе, България не е русофилска ама въоще в последните 24 години, по скоро русофобска, в политически аспект имам в предвид. Народа в по-голямата си част се надявам да е русофилски настроен. Едно със сигурност е вярно, по времето на две световни войни, България беше винаги на грешната страна, и винаги народа е плащал грешките на политиците. Поучете се Български политици че неутралитета е хай-голямото богатсво, не се оставяйте да ви водят за носът ЕС, САЩ или Русия. А този запис е толкова несериозен, аматйорско изпълнение. Само се чудя дали е поръчков или е една Българска самоинициатива, в защита на братята хамериканци.

Ерих Хартман,Луфтвафе

Г-н Инджов,предайте при следващия разговор че казвам директното,а даже и когато съм в банята,на тоалетната чиния,на масата,в библиотеката или на бюрото си,та казвам това: Пет пари не давам за червените болшевишки Престъпници и техните приемници и наследници,техни горди чада(при това ,което беше,а е и към момента Русия те няма как да са други,нови!),за техните ятаци и мекерета,окупирали страна и народ преди 70 години! Пет пари не давам за болшевиките,въвели чрез ботуша и шмайзера НЕЗАКОННАТА Комунистическа АНТИЧОВЕШКА власт в България - те и техните кървави комунистически маши от БКП-ДС!! Пет пари не давам за тези МЕГАБОКЛУЦИ,загробили България,отпратили я заполовин век(но и до днес!) НА ДЪНОТО...но не по Горки! Но всъщност точно по Горки,този комунистически глашатай! Но давам,давам не пет пари,а давам всичките си пари да ги видя ОСЪДЕНИ и в ЗАТВОРА ДОЖИВОТЕН,където им е мястото! Нюрнбергският процес осъди на смърт 14 човека,а тук такава съдба са заслужили десетки пъти повече от тия,ЧЕРВЕНИТЕ МЕГАПРЕСТЪПНИЦИ на 20 век!! 21 век сме вече? НЕ,не сме-точно защото нямаше никаква справедливост ,а антисправедливост ....и червените престъпници не бяха бутнати,а даже бяха възнаградени-отново с цяла България и народа й- в техните гнусни хищни лапи!! В частен или публичен разговор на мегдана това предайте на червените боклуци- кажете им че са престъпници и ...пращам ги по дяволите!!! Няма да коментирам пък КОЛКО са некадърни,една четка за зъби не могат да направят САМОСТОЯТЕЛНО!! -------------------

Хартман

Поправка лека,не по същество- в Нюрнберг осъдените на смърт са 12....Лично бих предпочел червените осъдени боклуци да чукат доживотно камъни-така както са карали с бича да го правят умните,читави и начетени хора на България навремето...!!

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

momchil.i

Г-н Хартман или Луфтвафе, изглеждате ми пълнолетен и зрял човек. Така че вие спокойно можете сам да предадете на когото си искате каквото си искате. Но не смятате ли, че прякор като Луфтвафе говори лошо в случая за вас, а не за руснаците?

Лутвафе, 70 лет назад, мне кажется Вас приземлили , сколько раз нужно ещё ??

Момко (девойче)вземи си студен душ с ментолов сапун, наспи се и иди да бачкаш...Прежде этого - ЗАКРОЙ ЭБАЛО , Пожалуйста-воняет .....

Ерих Хартман,Луфтвафе

Гледам главата на тоз Игор и се сещам за княз Светослав Игоревич-същото татарско-тверско главище! Оня Светослав ИГОРевич,избил 300 боляра(турците избиват 100 при падането на Търновград!) ,колил българите..а при падането на Филипопол набил на кол 20 000 души !! Кръвта вода не става,може само леко да се поразрежда(с водка,разумеется!),но...кръвта вода не става!

kaka

Г-н Инджов, хубаво е да направите още една стъпка и да се обадите на посланика на ЕС, който, според разговора, се е изказал така "нелестно" за нас.Той, разбира се, ще отрече, но е хубаво да знае в какво го забъркват руските му колеги... Пък може и да го е казал, знае ли човек... Първо и горния разговор взех за менте, толкова невероятен ми се стори!

Търсим го, още от вчера :-)

Радев

Е и? Тук цял премиер говореше за манафи, пИдали в прокуратурата и пр. и какво стана? Мина и замина. Всяко чудо за три дни.

благодаря

Сега много българи разбират истинско отношение на руснаци кхм българи и други не русски нации.

Блестяща

Ех, как боли когато ни настъпят! А какво говорехме ние българите за Русия тези преходни години!? Какво ли не, и откъде ли не , и от кого ли не! Обвинихме ги едва ли не за демографския срив. И сега се възмущаваме, когато се отнасят към нас като неблагодарници.

Мария Трифонова

Не те знам колко си Блестяща, ама определено не си много умна...

SRQBoyboy

Нима не е вярно. Колко Нобелови лауреати е зилъчила Русия за последните 20 години. Или пък писатели, които поне малко да напомнят за великите Чехов, Бунин, Куприн. Русия запада и това се признава на глас от много техни интелектуалци. Трябва да прочетете заявлението на конорежисора Александър Сакуров във връзка с анексията на Крим. Има достойни хора в Русия, които се гнусят от кагебейската простащина на днешните управници.

Луд гидия

Така е. И така е било винаги, пък после риИвЪт, защо е боядисан паметника на съветската армия. Курица - не птица, Болгария - не заграница! Така се шуткаха съветските другари, във времената, когато здравствуеше и процветаеше българосъветската дружба! Империалисти си е империалист, независимо дали е поданик на батюшката-император, или е изпечен комунист-кагебеец! Шапка Ви свалям, господин Инджов!

М

Поздравления, г-н Инджов! На тема "приятелски разговори по телефона от висши държавни служители" има още много материал. Ако продължите в този дух мисля, че ще имате много голям успех. Пожелавам ви го!

SRQBoyboy

Този "посланик" вероятно е специализирал в някой колхоз, където могат да ис говорят такива работи и смятат, че това е нормален език. Познавах някои съветски дипломати, примерно посланика в Никарагуа през 8о-те години. Беше много възпитан човек, с голяма кутура, имаше широки познания в областта на латиноамериакснката литература. Познавах и друг голям задргарничен шпионин от съветко време, Бог да го прости Норман Михайлович Ким. Той беше милион пъти по-интелигентен от цялото съветско политбюро на квадрат. Беше специализирал в Оксфорд. Този Чубаров вероятно е завършил ИМЕМО в Москва. Един уважаван мой професор от СУ казваше, че ако нямаш нещо в гените - и пет висши образования да вземеш, оставаш си обикновен посредственик. За съжаление сегашната управа в Москва праща по света "допломати„ за които е срамно да бъдат наречени посланици. Спомнете си шефа на руското посолство в Сифия: България е нашият троянски кон в ЕС. Ако Русия иска да стане пак велика сила, трябва да спре да назначава във властта милиционери и мужици...

Как хубаво , че си затрихте ТКЗСето, за да си спомните колхоза !!! То така като я карате и за Р.Зорге ще си спомните, Сталин ще сънувате и Дзерджински ще "молите" да Ви изплакне ръчичките...

Когато си имаш работа с гамени ти също трябва да си гамен, с умните умен, с глупаците глупав, с разумните разумен и т.н., житейско правило. Ако не вярваш може да попиташ уважаваният твой професор от СУ.

Niki

В Русия в момента управляват бандити, мутри и фашисти, нищо, че са "завършили" МГИМО. "..Если же вы считаете, господа, что благодаря вашим визовым санкциям вы освободили себя от муки видеть меня и моих коллег у вас дома, то хочу заверить вас, что у российского оборонно-промышленного комплекса есть масса иных способов передвижения по миру - помимо поездок по туристической визе)" - това са думите на Вице-премиерът на Русия Дмитрий Рогозин, от страницата му във Фейсбук, от 2 април. Путин - видяхме го вече, "..нека някой [от украинските военни] се опита да стреля по своите хора, зад които ние ще стоим - именно отзад ще ... И нека те почнат да стрелят по своите жени и деца". Така че, какво повече можете да искате от тези престъпници??

ivo_k

Само едно ще кажа, Свободата не ние дадена даром от Русия. Още плащаме за нея. Амин.

Митко Николов

Случката няма да коментирам, тъй като не виждам какво има да се коментира. Всичко са си казали в записа и си признават, че са го казали. Позорни думи за двама дипломати. Само да не се обиждат и да се правят на ощипани в Кремъл следващия път, когато Паметника на съветската армия осъмне оцветен... Поста посланик идва, както с известни права, така и с дадени отговорности. Ако искаш да говориш глупости, се хвани на частна работа и си говори каквото искаш. Това бих препоръчал и на тези капути и на онази овца от щатите, която прати ЕС да върви на ма*ната си преди няколко седмици. Та нямаше да коментирам, а какво стана... Идеята ми беше да отбележа за автора на материала, че фразата е "idle talk", а не "out of talk". idle talk - idle or foolish and irrelevant talk

Clubz.bg

Благодарим ви за уточнението :-) Наистина произношението на посланика, а и записът не са чак с отлично качество.

da vodkata ne proshtava interesno ima li reakciq na vanshno tova mie po lubopitno dori ot samiq razgovor ina4e muhata e pusnata ku4etata laiqt kervanat si varvi NE MIE QSNO ZASHTO SE SARDIM NA RUSKIQ POSLANIK MI KATO GLEDAM POSLEDNITE 20 GODINI KAK VI SA NI POLITICITE NQMA DA SE U4UDIQ AKO NAPRIMER POSLANIKA NA SURINAM RESHI DA NI NAPLQSKA ....S R A M ... TOVA MOGA DA KAJA A ZA RUSNACITE MI TE SA SI HORA KATO VSI4KI OSTANALI IMAT 2 RACE 2 KRAKA 1 GLAVA ITN A DA VSE OSHTE SMQTAT BALGARITE ZA BRATSKI NAROD ZASEGA!

Lenka

эти русские пьяницы - послы! дураки и болтуны. все государственные секреты выдали по пьяни. LOL

Марс

На дървените кратуни, дето бързат да плюят по руснаците - не виждате ли, че всичко е пропаганда в стил "Виктория Нюланд" и нейното "Fuck EU"? Само че, при нея беше истина. Човекът вдясно на снимката се казва Юрой Дубинин, лека му пръст. Като откъснат мюсюлманите Южна България, ще се сетите за Русия, пък Големия Бял Баща ще се хили отвъд Голямата Вода.

Все пак отчитайте, че имаме запис на посланика, който не отрича разговора, напротив.

StoyanA

Да са живи и здрави мюсюлманите, ако не се чувстват добре в една държава с нас да се отделят. Земята си е тяхна, те живеят там от поколения, аз и един квадрат нямам по тия краища. Виж за путинистите е друго- искат нещо лично мое и ми бъркат в джоба.

Clubz.bg

Честно казано ние не разбираме как една сбъркана снимка може да опровергае това, което чуваме с ушите си :-) Игор Чубаров без никакво притеснение признава, че разговорът е истински. Вие защо се притеснявате вместо него? А и доколкото наблюдаваме в последните седмици Големият брат отвъд Черно море ни изглежда доста по-напред с материала по откъсването на чужди територии...

...

StoyanA да го таковаме на мислюманите или квито там им викат на резаците и на тебе заедно с тях и да си ходите дето ви е мястото... от де пък се пръкнахте амуджите да драскате във всяка статия бе... я си бягайте в анадола

2 Фейк и 2 Марс

Ребятки, не волнуйтесь вы так! А то еще кондрашка прихватит. А здравоохранение в России ниже плинтуса, как впрочем и все остальные отрасли экономики, так что не рискуйте зря здоровьем. Наворованные миллиарды путина того не стоят, разве что и вы с ним в доле, тогда да - крапайте-крапайте. . Болгары сами прекрасно разберутся, кому верить, без вас. И перестаньте вспоминать покойного с фотографии, всуе. Фотография не имеет ничего общего с самим разговором. Разговором, в действительности состоявшимся, о чем и признал один из его участников. Для сомневающихся, звукозапись признания к статье прилагается. А координация в российском министерстве внешних дел, как и во всем в вашей державе - фиговая, не успели посла предупредить, что он ни о чем ни с кем не говорил, и вообще, что он немой. Ну что, бывает, облажались, вам то не впервой.

Clubz.bg

Большое спасибо за вашу поддержку :-) Мы рады что вы наш читатель, а также комментатор на форуме.

Ex Russian

Руснак съм. Да кажа за начало. Но това което говори този измиселн дипломат е пълна идиотия. Той човек може и чикия да си направи публично. Не е забранено нали? Частно някак си да си я направи. Не официално, така да се каже. Или с други думи. Щом си посланник и на сън да говориш, това ти се пише като отговорност, каквото казваш. Службите го били записвали. Шибаняк. От друга страна всеки народ си има мърша и това не занчи че всички руснаци са като тоя мазник. Руския народ като цяло нама общо с изказванията на някакъв си...посланник?...мосланник. Добре си седят в Зимбабве и Еритрея. Там си им е мястото. И бих препоръчал на всички да четат повече Достоевский и да слушат Чайковски отколкото пяндурското бръщолевене на тоя боклук. Руския народ си има доста други неща, за които да бъде уважаван.

Это склейка. Наш мид уже сказал. Ничего мы против болгар или вообще кого-либо не имеем. Нас только американское правительство напрягает. Болгары, не ведитесь.

Ex Russian

Болгары народ спокойный. Никто ничего руским не делает. А вот неприятные "елементы", так сказать, как и везде есть. Не надо никому лишне нагнетаь неприязнь.А вот МИД...ему ничего и не остается другого чем отрекать. Кроме того, между нами сказано, случай этот незначительнейший по отношению к глобальной политике.

Nik

Вот вы, если хотите, и верьте своему миду. А мы будем верить своим ушам и глазам. И советов нам, пожалуйста, вестись или не вестись, давать не надо. У нас свои мозги есть. И обманывать тоже не надо. Ничего против кого-либо не имеете, говорите? И против украинцев тоже? И против своих родных россиян, которые не согласны с официальной политикой, политикой агрессора, тоже ничего не имеете, и их не преследуете? Миру мир, значит у вас, сплошная нирвана. А кто же тогда склейку сделал на странице в Фейсбуке у вашего вице-премьера Дмитрия Рогозина? Подлый госдеп? "..Если же вы считаете, господа, что благодаря вашим визовым санкциям вы освободили себя от муки видеть меня и моих коллег у вас дома, то хочу заверить вас, что у российского оборонно-промышленного комплекса есть масса иных способов передвижения по миру - помимо поездок по туристической визе)"

а где запись беседы журналиста и посла? может, посол этого не признавал, а журналист сам напридумывал.

Ex Russian

Читать надо прежде чем писать. Запись разговора сдесь прямо после статьи. Перекрути ролик мыши два раза и увидиш youtube- ролик. А посолу в шею надо. Из-за такик "неофициальных" разговоров потом нам туго обходится. Ему что там в вонючей Зимбабве- Еритрее водку пить. И извените, уважаемый/я ведь мы с Вами косвено заплатили ети 5 минут трепли по телефону. Другой же вопрос...была ли бы такая журналистическая кутерьма если бы послы читали друг другу стихи по телефону:)

vio

Не е съвсем по темата, но в предложената анкета "Какво трябва да направим на Русия?" няма достатъчно варианти за отговор. Не искам нито да ги ритам, нито да им се кланям, но и не смятам за редно да се правим на умрели.

Ама то тук наистина е един русофобски фестивал.И вие имате претенций, че сте журналисти?? Голям майтап. Всички русофоби вече могат да започват да си гризат задните части от мъка, един голям играч се завърна на геополитическата маса след няколко години отсъствие, трябва да сте много тъпи, глухи или слепи за да подценявате Русия. Сега марш на запад да лижете задни части и да изпълнявате поръчки...waterboys

Жалко, че подобен индивид като теб не осмисля, че руските пияни мърши си позволяват да се държат така със страната ни заради такива като теб. Каквото и да направи Путин и Русия те са правите, нещо като " тя е права и като греши дори". Такива затъпели азиатци по дух, лишени от самочувствие и нормалното човешко чувство за свобода ще затрият нашата държава. Русофобски фестивал - да те еба у малоумника. Що не идеш в Русия да те направят vodkaboy? Такива като теб само крадат и не са способни нищо да

Nik

Грешиш, тука сме българофили. И за друго грешиш, Русия в момента е в агония, във всякакъв смисъл, а "един голям играч" - това е само един "наполеон" от палата номер 6..

Вземи да научиш малко български език: ед.ч. - претенция, мн.ч. - претенции

Иван Ушев

Момчиле, дано поне да си изкарал добри парички от тая боза, то учените хора казват че живота сега много щял да поскъпне.

momchil.i

Г-н Ушев, аз си изкарвам вече 21 години парите ог журналистика. Колкото за този разговор- обадих се на посланика в Еритрея, защото- признавам чистосърдечно - се усъмних в истинността на записа. Толкова просташки говореха двамата посланици. Няма как човек да не се усъмни. Оказа се обаче вярно- посланикът си призна. Ако беше открекъл -пак щяхме да пуснем разговора. Това е.

Бачо Киро

Да оставим настрана снимките на двамата от оригиналния клип, каквито са имали такива са сложили, нищо че единият е умрял. Обаче на мене лично ми направиха впечатление 2 неща (ако разбирате поне малко руски ще ги разберете и вие, а има и превод на английски отгоре): - в разговора с нашия журналист (браво на него, че е намерил телефона), посланикът на няколко пъти повтаря, това беше шега, това са шеги. Може ли да обръщаме такова внимание на разговор, в който двама руски дипломати започват разговора с поздрави Шалом :) А стига де, нали не смятате че руските посланици са евреи. Или може би двамата са шпиони под прикритие на мосад.:) А след това говорят за присъединяване на Каталуня, Венеция, Скотландия  Аляска, за референдум в маямщината и калифорнщината в който ще спечелят, защото там 95% са руснаци, а също и в Лондон... :)Само на мен ли ми се струва, че този диалог е доста по-несериозен, отколкото думите на Дянков навремето, че ще напляска руснаците. :) След тази реплика на Дянков колко ли руски журналисти са му звънили да го питат какво е имал в предвид? Междувпрочем, тук-там в международната преса има мнения, че това е активно мероприятие, т.е. говорили са специално тия неща за да хвърлят в размисли и страсти анализаторите. Come on, don’t be silly… - мене лично по ме безпокои една фраза казана около 4,30 минута след началото на разговора на посланиците, единият казва на другия, че наскоро е говорил с посланика на евросъюза и той му казал: „Вземете си обратно България и Румания“ . Предлагам г-н Инджов да разбере кой е казал тази фраза и да пита европейския посланик ние пингпонгови топчета ли сме, да ни мятат насам-натам и някой питал ли ни е нас къде искаме да бъдем изобщо, или всичко се решава без нас. Но най-голям интерес в обществото ще има, ако г-н Инджов намери телефона на един друг политик от женски род, който наскоро каза че искала да изчука ЕU, та да я пита тъй като е жена, как смята да го направи, с дилдо или по друг начин. ;)

Ex Russian

Бачо Киро...Много ти се радвам на мнението. Евала! Сериозно! И да, въпросите, които задавш на шега са си доста сериозни.

Жоро

Бачо Киро, голям пич си, и аз се чудех как тая г-жа Нулан мисли да ги оправя там в ЕП, голямо клатене ще да стане.

иванИваныч

...в каждой шутке - есть доля шутки!!! (так говорят в Одессе и, надеюсь, в Габрово тоже)

B B

Руският посланник Чубаров е направил една малка грешка, вместо да каже "Клуб Z", той е казал "българите". Наистина сериозна грешка.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.