Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Три месеца след като претърпя ужасен ски инцидент и изпадна в кома, Михаел Шумахер показва леки признаци на подобрение. Обнадеждаващите новини идват от мениджъра на Шумахер Сабине Кем, която заяви пред "Билд": "Мога само да кажа още веднъж: Има знаци, които ни окуражават. Негативните информации, че Шумахер вече не е във фаза на възстановяване, а е преминал в постоянно вегетативно състояние, са абсолютна лъжа".

Припомняме, че седемкратният шампион от Формула 1 претърпя тежък инцидент и удари главата си по време на каране на ски малко преди Нова година. Лекарите бяха принудени да го поставят в изкуствено предизвикана кома след две тежки мозъчни операции, които пилотът претърпя. От края на януари медиците започнаха процедура по извеждането на Шумахер от медикаментозната кома, като близките на шампиона бяха предупредени, че този процес ще бъде дълъг и мъчителен.

Ако Шумахер се събуди от изкуствената кома, той ще бъде преместен от болницата в Гренобъл в рехабилитационна клиника.

Мениджърът на пилота категорично отрече и появилата се наскоро информация, че съпругата на Шуми - Корина, ще строи мини-болница за него в семейното им имение на брега на Женевското езеро, която щяла да бъде на стойност 12 милиона евро.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.