Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американската космическа агенция НАСА прекъсна всички контакти с Русия, с изключение на сътрудничеството за Международната космическа станция, съобщи Франс прес.

Според документ за вътрешно ползване НАСА е спряла всички пътувания на служители до Русия, както и гостуването на руснаци в САЩ по линия на космическото сътрудничество и е наредила да бъдат замразени контактите по електронна поща или видеоконферентна връзка.

Като причина за замразяването на сътрудничеството се посочва нарушаването от страна на Русия на суверенитета и териториалната цялост на Украйна.

Спирането на сътрудничеството няма да засегне работата на Международната космическа станция, както и многостранните срещи, порведени извън Русия, на които присъстват руски експерти.

В момента на Международната космическа станция се намират 6 космонавти - 3-ма руснаци, 2-ма американци и един японец.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.