Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ново земетресение с магнитуд 7,8 по Рихтер разлюля северната част на Чили само 24 часа след труса с магнитуд 8,2. След новия трус високи вълни са залели бреговете на Арика, Икике, Патаче, Антофагаста, Писагуа и още няколко града.

Епицентърът отново е бил в близост до крайбрежния град Икике, който е с население 226 000 жители. Обявена е тревога за опасност от цунами, а на населението е наредено да се евакуира към вътрешността на страната.

Засега няма данни за пострадали и разрушения.

Заради труса преди ден загинаха седем души, петима от които в Икике. Обявена бе тревога за цунами в Чили, Перу, Еквадор и Хондурас.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.