Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След като наборите й от The Rolling Stones обявиха, че рестартират турнето си On Fire с 14 концерта, Лили Иванова също се зае да докаже, че пред истинския талант възрастови прегради няма. От екипа на естрадната прима вече пуснаха в продажба билети за голямото шоу в зала 1 на НДК на 6 ноември. Окончателно са заковани и допълнителните 10 дати за предстоящи концерти в България, съобщиха от Grand Orchestra.

Националното турне е разделено на 2 основни лъча – пролетен и летен. Първият концерт ще бъде в Драматичния театър в Плевен на 3 юни, следват театрите в Русе (4 юни), Добрич (6 юни), Благоевград (10 юни) и на сцената на операта в Стара Загора на 12 юни.

На 11 септември от Бургас започва обиколкатa на летните театри, следват Варна (13 септември), Велико Търново (16 септември) и Античен театър - Пловдив (18 септември). Финалът ще бъде на Летния театър в Сандански на 20 септември. С основната отговорност по репертоара се е нагърбил китаристът и цигулар Ангел Дюлгеров, който работи по нови аранжименти на подбраните песни. 

"Предстоящите концерти за мен са голяма отговорност и вълнение. Оценявам високо възможността да направим над 10 концерта с музикантите ми – Ачо, Оги, Орли, Еко и Росен - без никакъв компромис като организация и продукция", сподели вечната Лили. Билетите за всички концерти се вече в продажба в мрежата на www.eventim.bg.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.