Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Предупреждение за терористична атака в метрото на Истанбул, в автобус от градския транспорт или на автобусна спирка оповести Министерството ан външните работи на Германия.

"Много е вероятно атентатът да бъде извършен от активисти на ПКК", твърдят от дипломатическото ведомство на сайта си.

И предупреждават туристите да бъдат много внимателни при придвижването си в мегаполиса.

Днес Турция продължи атаките си по цели на кюрдите в Сирия и Ирак. Аскерът атакува от въздуха и позиции на джихадистите в опит да установи свободна зона от около 100 км край границите си от крайни радикални привърженици на Ислямска държава. НАТО поддържа въздушните рейдове на Турция срещу халифата, но категорично се обяви срещу бомбардирането на позиции на кюрдите.

Анкара обаче използва ситуацията, за да попречи на кюрдите да се организират и създадат собствена държава. Това е най-голямата заплаха в очите на турските политици от десетилетия насам.  

В миналото поредица от атентати на кюрдите в различни части на Турция и невъзможността на властите да се справят с тях са водили до военни преврати в съседката ни.

Ключови думи

Коментари

franko1880

Кюрдите са българи!

A Международния съд по делото за свалянето на Boeing на Малайзийските авиолиний в Донбас в качеството на обвиняеми може да привлече по делото Путин и негови министри!!!! Чуркин се е попик.л и ще гласува протиВ! Для трибунала по Boeing предусмотрели право судить президента и членов правительства РФ В качестве обвиняемых по делу о крушении Boeing Малайзийских авиалиний в Донбассе в июле 2014 года могут предстать глава ответственного за катастрофу государства и члены правительства, следует из проекта Устава международного трибунала, который рассмотрит на заседании в среду вечером Совет Безопасности ООН.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.