Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бойко Борисов е вторият лидер на парламентарна партия, който открито призова България да се обяви против налагането на санкции срещу Русия заради анексирането на Крим. Вчера лидерът на "Атака" Волен Сидеров дори заплаши в интервю за "Ройтерс", че ще свали правителството, ако то подкрепи такива санкции.

Пред журналисти в Народното събрание Бойко Борисов се противопостави на предложенията на някои лидери в Европейския съюз за по-строги мерки срещу Русия.

Моето лично мнение е да няма санкции, след като в санкциите до сега не са включени петролни, газови, атомни и други компании. Това са половинчати санкции, които пряко удрят България. След като европейската позиция на различните страни е различна и явно няма да се изработи друга позиция, нищо не пречи правителствоото  да излезе и да каже ясно – ние сме против санкции”, каза Борисов.

Бившият премиер призна, че се затруднявал да схване позицията на управляващите.

"За съжаление, все още БСП говори едно, правителството – друго, Вигенин – трето на Консултативния съвет, не мога да им схвана позициите", сподели Борисов.

Предстои групата на ГЕРБ да се събере, за да обсъди позицията си по ситуацията в Крим. Преди заемането на окончателна позиция, лидерът на ГЕРБ ще се срещне и с посланика на Руската федерация Юрий Исаков.

Ключови думи

Коментари

Деян

Ето че и Бойко се държи като боклук. И то руски боклук. Изглежда няма глава на раменете си, след като ще чака руския посланик да го открехне каква позиция да заеме. Жалко! Очевидно е, че от пожарникар да станеш ефективен политически лидер е въпрос на време. На много време. Бойко е в началото на този път. Като че ли е по-добре пак да хване шланга. Това поне се предполага, че го може.В крайна сметка богатий с парите, учений с ума, а Бойко с труда си в борбата с огнената стихия. Всеки с нещо трябва да бъде полезен. Като политик с това си изказване той показва, че не само е вреден, но е и опасен за България.

Гошко

Иначе Бойко е "десен"!!!

Изглежда Бойко Борисов не е толкова глупав, колкото го изкарват. Социологическите изследвания покзват, че по-голямата част от българите не приемат фалша и двойните стандарти на САЩ относно събитията в Украйна и предишните събития в Косово. Не приемат и факта, че нашия мухльо Росен Плевнелиев лиже задниците на трето разрядни чиновничета като Виктория Оланд, която му спуска опорните точки по които да говори. Така, че това може да повиши позападналия му рейтинг.

Деян

Порядъчно количество глупост е необходима, за да сътвориш подобна идиотска мисъл. В Косово намесата беше след масовите убийства на косовари и откровения геноцид, на който бяха подложени от бандата на Милошевич. В Крим и в цяла Украйна никой не е притеснявал руснаците. Твоите драго идиотче мисли издават двойни стандарти. И втръсна ми вече комплексари да обвиняват за собствената си некадърност американците. Нашето нещастие е в това, че има такива като тебе, които живеят в някакъв друг, вероятно пурпучно червен, така казват поетите, а в действителност кърваво червен свят, който няма нищо общо с разума.

Гошко

Ама наистина голяма простотия! Кой може да сътвори такава глупост?! Между Косово и Крим няма нищо общо!!! Косово никога не стана Американски щат! А един автор каза , че това е последния референдум в Крим! Хаха! Ето това е разликата - Косово застана на пътя на самоопределението и просперитета и Демокрацията, А Крим отида в лоното на мракобесието!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.