Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев е оневинил Цветан Цветанов по делото за шестте "не". Това заяви след днешното заседание на Софийския апелативен съд Менко Менков, адвокат на бившия вътрешен министър. Георгиев е убедил Цветанов да не подпише разрешенията за подслушване срещу бившия антимафиот от Велико Търново Орлин Тодоров.

Отказите са в следствие на професионалната компетентност и професионалната преценка на главния секретар, каквато е била практиката и при предходните министри, обясни защитникът.

Следващото заседание по делото е на 14 септември.

Софийският апелативен съд гледа днес за втори път делото срещу Цветанов за отказаните СРС-та. Две инстанции вече осъдиха бившия МВР шеф на 4 години затвор. Делото обаче бе върнато на втора инстанция от ВКС.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.