Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Леле, какво ще кажат прородозащитниците? На пазара излиза джин, дестилиран от червени горски мравки. При това, за неговото приготвяне се използват и плодове от българска хвойна.

Няма шега - британската дестилерия The Cambridge Destillery, в сътрудничество с датската фирма Nordic Food Lab, прави партида от 99 бутилки от странното питие, наречено Anty Gin като във всяка от тях влиза "ароматът" от 62 червени мравки, набавени от горите на Кент, Великобритания. Освен български плодове от хвойна, в рецептата влизат още омайниче, коприва и семена от див магданоз. Базата е 100% органичен английски ечемичен спирт.

Цената е 250 евро за бутилка.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.