Marshall London е новото попълнение в света на смартфоните и той ще допадне на хората, които обичат да слушат и да записват музика на живо. Бронзовите детайли, релефният заден капак и белият надпис веднага издават родословието му с китарните усилватели и тонколони на легендарната британска марка, въпреки, че е произведен от шведската фирма Zound Industries, която е купила правата върху британския бранд, за да го използва за мобилни аксесоари.

London няма да впечатли търсачите на 8-ядрени процесори и дисплеи с 4К резолюция. Апаратът е със скромни технически данни - 4-ядрен процесор, 4,7-инчов дисплей с резолюция 720р, 8-мегапикселова задна и 2-мегапикселова предна камери. Но при него е поставен фокус върху звука - две предни колонки, отделен звуков процесор Wolfson WM8281, възпроизвеждане на некомпресирани аудиоформати, два микрофона с шумопотискаща технология за чист стерео запис. Има два 3,5-милиметрови аудио входа, така че двама души едновременно да си мушнат слушалките. Както и отделен бутон за бърза връзка до приложенията за слушане на музика. И най-готиното - разположено отстрани колелце, с което да усилвате и намалявате звука.

Вече се правят поръчки за апарата, като цената му е 499 евро и в нея влиза комплект прилични слушалки. Доставките са през август.