Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Главният редактор на в. "Труд" Петьо Блъсков призна в ефира на Би Ти Ви, че той е загадъчният Калоян Стоев. "Разследване" на неизвестния на хората в редакцията на вестника Стоев за обществена поръчка за поддръжка на климатици в правосъдното минстерство стана повод  главна прокуратура да образува проверка срещу ведомството на Христо Иванов. Мнозина съзряха в това активно мероприятие на Сотир Цацаров, насочено срещу съдебната реформа.

Един от аргументите на подозрителното обществено мнение - а именно, че Калоян Стоев не съществува - бе опроверган Блъсков.

"Какво е това напрежение ама кой е тоз автор, че кой е тоз автор? Как да не го познавате. Аз съм Калоян Стоев. Подписвам се с чуждо име", заяви Блъсков.

И обясни, че писането под псевдоним в българската журналистика е много разпространено. Блъсков даде пример с автора Димитър Пеев, който също пише често в "Капитал", без според него реално да съществува такъв човек.

"Писането под псевдоними, се прави по една важна причина - имаме източници във ведомството. Няма друг начин да изкопчим подобни факти. Властта всичко лошо, което прави лошо го крие. Не мога да разбера наши колеги, които падат от черешата. Попитайте за фактите. Ама кой го написа - не кой го написа, а какво написа. Това е важното за народа. Дали ние сме използвали писане под псевдоним, това е решение на редакцията. Калоян Стоев тепърва ще има сериозни публикации", каза още Блъсков.

Журналистът за пореден път изказа мнението си за лидера на ДСБ Радан Кънев.

"Радан Кънев зад гърба си няма никой, той виси в пространството, той е един мутант на Иван Костов", заяви Блъсков.

На въпрос кой ще се яви в прокуратурата, ако Калоян Стоев бъде призован като свидетел, Блъсков заяви:

"Аз, разбира се, аз съм "Труд" ...

 

Ключови думи

Коментари

Матросов

Пиши и за Фикуса на Кунева

Брех! Тоя бил артистичен, бее! Като евтин травестит на околовръстното дето прави свирки дебели 32-годишни богаташчета срещу бърз кредит от КТБ.

дрън ЯРИН

Блъскофф, ТЫ просто, си прост ДОНОСНИК!

Въпросът беше какво представляващ, Блъсков, а не с какво име се подписваш. Макар че това също се знае.

ХРИСТО Б

ОЩЕ В ДЕНЯ НА ИЗЛИЗАНЕТО НА ДОПИСКАТА,АЗ ПИСАХ,ЧЕ НЕИН АВТОР Е ИЗВЕСТНИЯТ ИНТРИГАНТ И МАНИПУЛАТОР ПЕТЬО БЛЪСКОВ. ОЧЕВИДНО СЪМ ПОЗНАЛ НА 100 ПРОЦЕНТА.КОЛКОТО И ДА СЕ ПЕРЧЕШЕ,ДНЕС В СТУДИОТО, БЛЪСКОВ БЕШЕ ДОСТА СМУТЕН.ДАЛИ ОТСЕГА НАТАТЪК ДА ВЯРВАМЕ НА АВТОРИТЕ НА ТРУД...

Игнорирай Блъсков, медийния баща на Пеевски и Сидеров

Разликите в манталитета между Пеевски, Сидеров и Блъсков са невидими, но ако има между тях някой, който има право да претендира за родоначалник на този наложен от вече почти четвърт век агресивен популизъм, това е именно Блъсков. Срещу него обаче никой не протестира: тъкмо напротив, все повече го рекламират във всевъзможни телевизии. Време е за бойкот игнорирайки съответните медии! Иво Инджев

бивш трудовак

Госпожо Джамджиева, не Ви отива по подобен начин да нападате вестника, който Ви храни дълги години. Дори и Вие сте се подписвали с псевдоним, това беше парктика в "Труд". Най-малкото не е обективно журналистическо да "подавате% и на други медии!

Тавариш, ти ги изкара големи чекисти трудоваците. Посмали малко.

s.djam

Не знам кой сте вие "бивш трудовак", съмнявам се, че сте такъв. Защото би трябвало да знаете, че никога не съм се подписвала с псевдоним. И второ, това не е било практика в "Труд". По времето, в което аз съм работила там, хората се подписваха различно от обиайното си само ако имат два материала на една и съща страница. Не разбирам какво значи "да подаваме" на други медии. И последно - по никакъв начин не нападам вестника, на който никога не съм гледала като на хранилка, както на вас явно ви е присъщо.

червен петю

Ега ти отвратителната, гадна и мазна Петьоблъскова мутра! Ега ти мерзавеца! Беше повече от ясно, че ти си писал пасквила в делянпеевския парцал, дето му викат "Труд"! Защото, малко са негодниците, дори и в това българско блато на журанлистическия слугинаж, които да извършат подобна низост! Но, на теб не ти е за пръв пат, нали мръснико? Помним фалшивата партийна книжка на Стефан Софиянски! Тогава ти си беше дал задника поднаем на комунистите, те още го използват, само че, понеже си безгранично алчен, решил си да те шибат отзад и БОСТАНджиите, най-вече от сарайския БОСТАН! Защото, както се говори, те плащали най-добре! Абе, мерзавецо, абе, доноснико мръсен на ДС, абе измекярино, знаем, че още като си бил малък те е блъснало съседското магаре на село и оттогава си блъснат, знаем, как си пикаел в мивката в "Отечествен фронт", кьор кютюк пиян, и то пред колежки, знаем колко си корумпиран! Всичко знаем, мерзавецо блъснат! Знаем и че след като те употребят, БОСТАНДжиите ще ти ударят един шут в дебелия задник и ще се намериш на улицата! Но, не те мислим, достатъчно окрадохте със сина ти - и той безпардонен неглец като теб, СБЖ! А, колкоот до Радан Кънев, мерзавецо, много филии с банкянска мас трябва да излапаш и много дамаджани със сарайски шербет да изгълташ, за да стигнеш нивото на Рада Кънев! Преди всичко защото си много голям простак!

1

Циник.

Какво стана с детската градина в Изток бе играч?

ник

Боклук!

Йорго

Блъскофффф ти си един прост занаятчия.(с извинение към всички достойни занаятчии от други професии)

Иван

Каква противна смрад е този урод!

Илияна

Казвам се Илияна Илиева Ценова.Стоя зад гърба на Радан Кънев и го подкрепям!Има още много като мен;)!А,Блъсков.... се е объркал;)

Браво, Илияна Илиева Ценова! Така се прави! Зад всеки мъж... всички го знаем нататък.

По словам вице-премьера РФ Ольги Голодец, правительство разработало и запустило ряд программ, чтобы улучшить ситуацию. РИА

И да искаш, не можеш го измисли...

!!!

Не ми се рови назад и затова питам. Главния прокурор ЦаЦаров кога се самосезира. 30 секунди след излизането на статията на Калоян Стоев /петьо блъсков/ или 2 минути по-късно. Надявам се сладуранкото Кебапчиев с черевеното дупенце да ми отговори пръв. Но ако има и други желаещи - моля. СТАР!

Николай I

Много правилно е постъпил! Че кой ще повярва на материал подписан с името "Петьо Блъсков"? Или с "Валерия Велева"? Или с "Тошо Тошев"? Това не са имена, а символи - на продажност, лъжи и долен слугинаж. А всъщност истинският автор на доноса е ясен - командитното дружество „Пеевски, Цацаров & Сие“. Та в този случай можем да кажем, че Цацаратурата се самосезирала.

Фермата

Призна си, защото се разбра ,че доносчетата са на Сопола сега собственик на трудовашкият миндил. Недялко и Сопола са най-големите гюбрета обслужващи Свинята.

ГОЧО

Блъсков каква си пишурка ! Герой на капиталистическия труд ! Усулсекиджия ! Винаги дълбокомислен като гъза на слона ! Върти, суче , все някак да разбърка онези кяфявите работи в българския пишурковски занаят! Най -хубавото след тези 25 години е че вече започнаха да се издават , кой с кого си ляга и кой на кого служи! 25 години сяха зарази в обществения живот , само и само българите да не разберат ,че онези мазни ченгета са в основата на всички гадости и уродливости в България!

Деян

Тази гадина Блъсков заслужава един мощен шут в дебелия задник и да върви майната си.

denim58

Най-добрият начин, да бъде наказан и фалиран съответно Блъсков е хората, които все още купуват "вестник"Труд, да спрат да го правят!

Фантомас

Блъсков, алкохолизираният мазен милиционерски евнухоид се самостреля .... нямал Кънев никой зад гърба си ... боклук си ти блъсков .... не разбиращ ли колко сме яли попарата на хора с някого зад гърба си ... нещастник ! Лапаш ли му на Пеев ?

destilator

Тази пияна ДС "личност" е вредно да се слуша. Ето "журналиста" оглупачил медийното пространство с пиянската сипростотия.

:)

"Радан Кънев зад гърба си няма никой, той виси в пространството, той е един мутант на Иван Костов", заяви Блъсков. Ха, взе че ми се вдигна в очите малко Радан.

Чудомир

Я, какво единомислие! Петьо, Петьо - закъса го. Никой вече не ти вярва. Останаха сал псевдонимите.

Блъсков, мутро ченгесарска, плазмодий размазан. Марш улево, да не се наложи да те изхвърлим през прозореца един прекрасен ден. Вън, боклук скапан!

лустрация

Всички пост-комунистически държави в Източна Европа, с изключение само на България, се справиха с милиционерите-помияри като Блъсков още преди много години. Във всички тях, с изключение само на България, бяха приети закони за ЛУСТРАЦИЯ още веднага след падането на комунизма. Ако преди 25 години и ние бяхме приели такъв закон, България днес щеше да бъде едно много по-добро място за всички нас.

Sleid

Боклук...

1950

АЗИ СЪМ ПЕДАЛ -НАДМЕНЕН!!!!!!!

$$$

Петьо, Петьо. Какво миризливо лайно беше едно време...И какво развитие само... Пу-пу, да не ти е уруки. В тренд си!

Оставете П.Б.,все някой трябва да му върши на Доган черната работа.Преди беше Дудука,сега П.Б.,утре някой друг.Гладни,колкото щеш.Проблема е,че все оше ДПС са финансово силни и яростно се съпротивляват срешу реформите в съдебната система.Лошото е,че имат идеалния инструмент за това-главният прокурор.А това,че някакво мизерно вестниче писало нешо,няма лошо.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.