Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Германското правителствот е обмисляло петгодишно излизане на Гърция от Еврозоната, съобщиха днес медии и източници от кулоарите на ивънредната Еврогрупа в Брюксел.

"Това е вътрешен документ, той не беше разпространен днес. Имаше две опции: подобряване на предложенията или временен Grexit", каза неназован източник запознат с документа пред френския новинарски тв-канал "Франс 24".

Подробности за предложението излязоха по-рано в германския всекидневник "Франкфуртер алгемайне цайтунг". Според него освен ваканцията от еврото Берлин предлага Гърция да заложи държавно имущество за 50 милиарда евро срещу нов спасителен заем на същата стойност.

Залогът е замислен като гаранция, че гръцкото правителство наистина ще изпълни реформите, които ще договори с кредиторите.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

15/15

Много правилно. Никакви аванти повече.

Развеселен

ех това момче Ципрас как закопа родината си с нещастника Варуфакис и малоумните си лекенца избирателчета!

Документът с предложението, включващ 2 различни плана е изработен от немското министерство на финансите. С него са запознати всички министри на финансите на страните от Европейския съюз, а след това и журналистите, работещи в Брюксел.

хахаха

Гърците вече си купуват вазелин..

Кабакчиев

Този, вече неведнъж изобразяван в есесовска униформа, накрая ще докара на германската нация един бойкот на германските коли в цяла Европа - и тогава ела да видиш. А, недай Боже, и американците да се ядосат...

Развеселен

надай се. Всички обичат германските коли и те уверявам, че любовта към Мерцедес, БМВ, Ауди и Порше няма как да бъде прекъсната заради маляките.

кебапчиев

Кабакчиев,тези които най-много говорят за свобода,равенство,братство,демокрация/ тип Ципрас,Варуфакис и нашите комунисти/ винаги ще карат немски коли,ще обличат италиански дрехи и ще си пращат децата да учат в САЩ и Великобритания за годишни 6 цифрени суми,а глупаци като теб за жълти стотинки или заради празна глава ще продължават да пишат в тяхна защита по сайтовете.

Кабакчиев

Нещата стоят така. За комунистите е вярно. А повечето от хилядите български десноглавци, пенещи се против гърците, не могат дори да стигнат до Халкидики от мизерия и нямат капацитет да се измъкнат от мизерията. Дясно животно без пари и без инициатива е природна рядкост. В случая това е много рядък ендемичен вид.

al

Ако спрат да купуват немски коли ще карат гръцки или руски?

Кабакчиев

Вече ги дадох другаде - 2-3 хипотези. Германците изхвърлят гърците, и европейците изхвърлят гърците... Тогава гърците завеждат дела за незаконно натресен нереален дълг, както и дело за незаконно използване на името Европа, което гърците са дали. Интелектуална задачка за Бг десноглавците. Няма как да стане, бе! Все едно комунистите да изхвърлят Маркс. Ха-ха-ха!

Развеселен

да ги заведат. Ще спечелят в марта за сряда.

хм

Шойбле определено има много деструктивно отношение(тип Дянков). Още при първата спасителна програма около 2010 ми направи впечатление, че поиска рязко увеличаване на ДДС и в Гърция, а и в Румъния. Това за всеки среден икономист е мярка, която отслабва потреблението в краткосрочен план и влияе депресионно на цялата икономика. Иван Костов тези неща много ги разясняваше навремето и ние имахме временно 22%, а после (след1-2годии) намалихме ДДС на 20% ТОЧНО С цел увеличение на потреблението, което е ключово за една икономика. За мен Гърция трябва да поиска съветите на Стив Ханке и дори на нашия Муравей Радев(защото Костов очевидно е много зависим от ДПС и КТБ), за да стъпи на вярната политика. Шойбле все повече се очертава като провокатор тип Дянков.

хм

Ето сега гледах, че в статията на Медияпул от 2010(на търсачка "ДДС Гърция") се казва, че Гърция и Румъния рязко повишават ДДС от 19 на 23% и ред други данъчни утежнения. Отдолу в коментари има нещо от ник Димитър Шопов - "увеличение на данъци е дало ДОБЪР, ТРАЕН и ПОЛОЖИТЕЛЕН икономически резултат - КЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?". Значи още 2010 форумците на този сайт са прогнозирали докъде ще стигне Политиката на Тройката, само Шойбле не е разбрал. Меркел първо трябва да уволни Шойбле и после да търси нов Влади Горанов. Просто и ясно!

cos

Добра идея.

Развеселен

гледам кабакчиев е изпаднал в истерия по коментарите, това е винаги забавно, хахаха

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.