Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Обичате видеоигри като Gran Turismo, имате празна стая и много пари за харчене? Тогава TL3 на британската компания Motion Simulation е точно за вас. Това е гигантски автосимулатор с 3 оси на движение и извит екран, който предлага 200 градусово зрително поле и суперрезолюция от 5760x1080 пиксела, за която се грижат три прожектора.

Седалката може да се настройва в различни шофьорски позиции, все едно карате болид от Формула 1, спортен автомобил или стандартна кола. Композитните панели от фибростъкло ви изолират от околната светлина, така че наистина влизате в играта.

Цената на симулатора започва от 34 995 лири стерлинги (около 97 000 лв.), като в нея са включени компютърната техника и прожекторите.

Скоро Motion Simulation ще пусне на пазара и базиран на TL3 авиосимулатор с напълно оборудван самолетен кокпит.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.