Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Русия е заплашила няколко източноевропейски и централноазиатски държави, че ще им отмъсти жестоко в случай, че гласуват в подкрепа на резолюцията за Крим на Общото събрание на ООН, предаде агенция "Фокус", позовавайки се на Reuters.
Резолюцията, според която референдумът за присъединяването на полуострова към Русия е невалиден, бе прокарана със 100 гласа "за", 11 "против" и 58 "въздържали се". 24 държави от 193-членното Общо събрание не участваха в гласуването. България обаче участва и застана на позицията на мнозинството, че Крим е анексиран против законите на международното право.
Твърденията на източниците на агенция Reuters идват на фона на по-раншните изявления на руското външно министерство, което обвиняваше западните страни в упражняване на натиск, „политическо изнудване и икономически заплахи”.
 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.